Lilli's Glasdesign

Oplev let og kunstfærdig brugskunst i farvet glas i Aakirkeby

Lilli Carlsen er indehaver af Lilli’s Glasdesign. På 15. år arbejder hun som veletableret glasdesigner på Bornholm. Udover de to glasbutikker er der også glas-workshops for alle. Selv børn helt ned til tre år kan være med og lave deres eget glaskunstværk, som kan tages med hjem.
I finder Lilli’s Glasdesigns butikker og workshops i Nylars og Allinge. Selve produktionen finder I i Nylars, hvor I også kan møde Lilli og se hende arbejde.

Lilli’s Glasdesign

Hvis I vil se smuk og anderledes glaskunst, er der rig mulighed for det i en af Lilli’s to glasbutikker. Her er et kæmpe udvalg af udelukkende egen-producerede glasprodukter, som er fremstilet på Bornholm. I vil opleve et væld af glade farver samt spændende kreationer, som I ikke finder andre steder. Lilli designer og producerer alt selv i værkstedet i Nylars, og hele tiden bliver ideer omsat til nye produkter.

Lilli’s glas-workshops

Hvis I vil prøve at arbejde med koldt glas, kan I besøge en af Lilli’s to glas-workshops.
Her kan hele familien få en hyggelig og anderledes oplevelse og skabe sine egne helt personlige glas-kreationer.  Man kan vælge mellem at lave glasbilleder (ophæng), glas-halssmykker, navne- og nummerskilte. Som noget helt nyt kan man nu også lave sine egne helt personlige glas-figurer i Lilli’s to glas-workshops. Vi monterer de færdige figurer i en stålklods, lige til at sætte op. Kreationerne kan afhentes dagen efter, skilte 2 dage efter.

Lilli's Glasdesign
Sdr. Landevej 21 St. Strandbygård
3720 Aakirkeby
Tlf: 56 97 21 10
http://lillis.dk/
Lilli's Glasdesign
Sdr. Landevej 21 St. Strandbygård
3720 Aakirkeby
Tlf.: 56 97 21 10