Skagen Bryghus

Spændende øl, produceret og serveret i stemningsfulde omgivelser

Skagen Bryghus’ historie startede i 2004, da Skawboen Rene’ Diget’ Søgaard Sørensen vandt DM i håndbryg med Drachmann pilsner.

Det gav genlyd i Skagen by og en initiativgruppe undersøgte muligheden for at etablere et Bryghus i Skagen. Valget faldt på lokalerne i det gamle elværk. Efter at have solgt Folkeaktier for 10 mill. kr., blev Skagen Bryghus en realitet.

Drachmann pilsner var Skagen Bryghus’ første bryg, og i de efterfølgende 10 år er det blevet til en hel del flere. I dag kan I vælge mellem mindst 10 forskellige øl dagligt, og til tider flere.

Skagen Bryghus 'håndbrygger' efter gode gamle traditioner, hvilket betyder, at øllet langtidslagrer og at der ikke tilsættes konserveringsmidler.

I kan finde øl fra Skagen Bryghus mange steder i hele Danmark, fra den lille kiosk til vinhandleren eller supermarkedet.

Skagen Bryghus er efterhånden et ”lille” kulturhus, hvor der er live musik hver fredag og lørdag året rundt. Musikgenren er fra den sprødeste blues til den hårde rock. Her er dog også plads til at arrangere en ballonklovn, ansigtsmaler eller andet sjov for børn i skolernes ferier.

Skagen Bryghus er ikke kun et ølsted, men et sted, hvor alle får en oplevelse med sig hjem, et sted, som man kan tænke tilbage på med et smil. 

Skagen Bryghus
Skagen Bryghus
Kirkevej 10
9990 Skagen
Tlf: 98 45 00 50
brygmester@skagenbryghus.dk
https://skagenbryghus.dk/
Skagen Bryghus
Kirkevej 10
9990 Skagen
Tlf.: 98 45 00 50