Krusmølle

Kage, kunsthåndværk og kulinariske oplevelser i idylliske, landlige omgivelser ved Aabenraa

Krusmølle er en kongelig privilegeret vandmøllegård med mange facetter. Udover arbejdende kunsthåndværkere og deres værksteder, hvor I kan se dem lave glas, keramik og smykker, kan I opleve en 320m2 stor livsstilsbutik fyldt med de seneste boligtrends, hvor I kan lade jer friste og inspirere.

I har også mulighed for gå på opdagelse i gårdens store delikatesseafdeling med kulinariske specialiteter fra Sønderjylland. På Krusmølle går man meget op i at råvarerne så vidt muligt kommer fra lokale producenter. Der findes et specielt ølsortiment som gårdens egen ølsommelier har sammensat, og I kan derfor vælge mellem 50 forskellige specialøl i butikken. Her kan I desuden købe kaffe, the, chokolade, marmelader og mange flere lækkerier.

I Fru Loff´s café emmer der af hygge med SE og HØR fra 1940. Her kan I nyde godt af den Sønderjyske kagetradition og smage på hjemmelavede kager, fx Cathrine blomkage og rugbrødslagkage. Kagerne er bagt af Krusmølles egen bagekone efter opskrifter fra gårdens farmor. Opskrifterne på de lækre kager er hemmelige, og de bliver ikke videregivet.

I Fru Loff´s café kan I også få en frokostplatte som indeholder forskellige salater og pålæg, og hvis I kommer omkring slagtetid, er der også mulighed for at få gårdens egen avl serveret. Caféens menu afhænger af sæsonen råvarer.

Krusmølle
Krusmølle
Krusmøllevej 10 Felstedskov
6200 Aabenraa
Tlf: 74 68 61 72
loff@krusmoelle.dk
https://krusmoelle.dk/
Krusmølle
Krusmøllevej 10 Felstedskov
6200 Aabenraa
Tlf.: 74 68 61 72