Hr. Skov

Besøg Hr. Skovs gourmetunivers i Blåvand

Velkommen indenfor i Hr. Skovs gourmetunivers i Blåvand, midt i den skønne sydvestjyske natur blandt brede sandstrand, marehalmdækkede klitter og tæt på det altid brusende Vesterhav.

Hr. Skov inviterer indenfor i en butik, restaurant og vinbar, der indbyder til at gå på oplevelse blandt de mange lækre, specialiteter på hylderne, hvor man får lyst til at smage og smage og smage.

Butikken tilbyder hjemmelavede varer såsom lyngøl, havtornkompot, ramsløgsaioli og klitrosesnaps samt en række nøje udvalgte lokale produkter. Der er dog også udenlandske produkter, kaffe og te specialiteter, lækker chokolade, lakrids og meget mere. Vinbaren er fantastisk for vinelskere og kendere og giver en muligheden for at smage på gode vine ét glas ad gangen.

Deli-caféen byder bl.a. på brunch, tapas og en ægte Vadehavssandwich – maden kan nydes i de skønne lokaler indendørs eller udenfor på den sydvendte tagterrasse.
Hr. Skov og Fru Dahl er altid klar til at komme med inspiration til brug af de mange specialprodukter og med gode tips til tilberedning af maden.

Hr. Skov
Blåvandvej 37
6857 Blåvand
Tlf: 75 27 85 00
kontakt@hrskov.dk
https://www.hrskov.dk/
Hr. Skov
Blåvandvej 37
6857 Blåvand
Tlf.: 75 27 85 00