Tivoli

Tivoli i København er en publikumsmagnet med forlystelser for alle i familien

Tivoli - altid som aldrig før

I hjertet af København ligger Tivoli, verdens næstældste forlystelsespark, som er et must for alle børn og voksne, der besøger byen inden for Havens åbningstid. Tivoli er et af Københavns mest berømte vartegn, hvor I finder alt fra sjove forlystelser og grønne oaser, til gourmetmad, koncerter og meget mere.
Tivoli ligger kun få minutters gang fra Rådhuspladsen, og med Københavns Hovedbanegård som nærmeste nabo er det let at komme dertil.

Magiske og nostalgiske forlystelser

Forlystelserne er alle designet til at matche Tivolis arkitektur og haver. Nogle er vidunderligt nostalgiske og andre er de rene adrenalinsus, som fx Vertigo, som flyver med 100 km/t og blev kåret til Europas Bedste Forlystelse i 2014.

Begivenheder i Tivoli

I Tivolis Koncertsal og i Glassalen bliver der året rundt opført forestillinger. Derudover kan Tivoli også prale af et omfattende program af live-musik hver dag med alt fra jazz, folk, klassisk til pop musik. Hver fredag i sommersæsonen spiller de populære Fredagsrock-koncerter på Plænen.

 

Spisning i Tivoli

Når det kommer til mad, har Tivoli et godt og varieret udbud. Nogle foretrækker at medbringe deres egen mad og lave en picnic på Plænen, men I kan også vælge alt fra traditionelle danske retter til fransk bistro eller asiatisk mad.

Halloween, jul og nytår

Hvert år i oktober forvandles Tivoli desuden til et fortryllet efterårsunivers med hekse og græskarmænd. Alle forlystelser kører, ligesom de gør fra midten af november og hele december måned, hvor Jul i Tivoli åbner dørene op, og hele haven er pyntet.

 

 

Tivoli
Vesterbrogade 3
1620 København V
Tlf: 33 15 10 01
info@tivoli.dk
www.tivoli.dk
Tivoli
Vesterbrogade 3
1620 København V
Tlf.: 33 15 10 01