Djurs Sommerland

Nordens største sommerland med Danmarks største rutschebaner og over 60 forlystelser for hele familien.

Er I til fart, leg og sjov for hele familien? Så glæd jer til at opleve Danmarks største rutschebaner, et kæmpestort Vandland og mere end 60 forlystelser for små og store legebørn. Besøg os og se, hvorfor Djurs Sommerland er kåret til Nordens bedste sommerland for fjerde år i træk - og prøv de 2 superseje nyheder.

Safaribussen og Jungle Rally

Stig ombord på familiekarrusellen Safaribussen og tag med på den sjoveste bustur gennem junglen. Og hold godt fast, for turen er fuld af overraskelser, når chaufføren kører i ring. Hop af ved Jungle Rally, hvor de fartglade børn kan give den fuld gas med hele familien i den helt nye, superseje børnerutschebane. 

Mærk suset i Danmarks største rutschebaner

I den nye DrageKongen er sug i maven garanteret, når I pludselig dykker med 85 km/t fra 30 meters højde. Oplev et adrenalin-sus i verdensklasse, når I bliver skudt af sted med op til 85 km/t i Danmarks længste rutschebane Juvelen, og drøner ned fra 32 meters højde med 90 km/t i Piraten. 

Bondegårdsland - for børn og legeglade voksne

Sjove oplevelser venter jer i det store Bondegårdsland med 10 forrygende forlystelser. Her kan alle være med. Oplev fx et frit fald fra vandtårnene eller flyv af sted i rutschebanen i en sky af hønsefjer. 

Kæmpe Vandland og mere end 60 forlystelser

Med over 60 forlystelser flyver timerne af sted. Og glem ikke det kæmpestore Vandland, hvor I kan nyde solen ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner.

Glæd jer også til Magisk Halloween i efterårsferien med 25.000 græskar, Halloween haunted House og (u)hyggelige oplevelser for hele familien.

Djurs Sommerland
Djurs Sommerland
Randersvej 17
8581 Nimtofte
Tlf: 86 39 84 00
info@djurssommerland.dk
https://djurssommerland.dk/
Djurs Sommerland
Randersvej 17
8581 Nimtofte
Tlf.: 86 39 84 00