Clausholm Slot

Det historiske slot i Hadsten er et af Danmarks ældste og mest karakteristiske barokanlæg

I det smukke, jyske landskab, lidt syd for Randers og kun en halv times kørsel fra Århus, finder I Clausholm Slot og Park - et af de smukkeste og mest helstøbte barokanlæg i Danmark. Slotsparken er åben for besøgende hele sommeren, og slottet i juli og den første uge i august.
 
På Clausholm går eventyret og historien hånd i hånd med det moderne samfund. Clausholm drives aktivt som gods og landbrugsvirksomhed, og familien bor privat på slottet. Hvert år i maj er der Livsstilsmesse på Clausholm Slot i slotsparken, arrangeret af CHPevent.

Clausholm Slot er opført i 1690erne af Storkansler Greve Conrad Reventlow, og med sine 14 stuklofter, bemalede paneler og fine interiører blev Clausholm snart et af de smukkeste barokslotte i Danmark. Det er det stadig.

Barokslottet Clausholm er i dag gennemrestaureret og møbleret med originale møbler fra 1700-tallet. Slottet er omgivet af en frodig barokhave med alléer og brusende fontæneanlæg.

Clausholm er udsmykket af en række af datidens kendte og allerdygtigste kunstnere fra hele Europa - blandt andet var det den italienske kunstner Carlo Tagliati, der i 1697 færdiggjorde det overdådigt udsmykkede loft i Havesalen.

Ved et besøg på Clausholm kan I opleve barokken i fuldt flor. Slottet har Nordeuropas største antal af stuklofter, og modtog i 1993 Europa Nostra Prisen for restaurering af slot og park.

Clausholm Slot udlejer selskabslokaler, som er indrettet i den oprindelige avlsgårds hovedbygning fra 1860. Bygningen rummer et selskabslokale med plads til 100 spisende gæster, receptionslokale til 80 stående og enkelte siddende gæster, terrasse med udsigt til slotsparken, brudesuite med himmelseng, hvilerum og køkkenfaciliteter. Desuden er der mulighed for slotsbryllup med vielse i Clausholm Slots romantiske slotskirke.

Selskabslokalerne fremstår autentiske og tro mod bygningens alder, men alligevel hyggelige og med god akustik.  I det store selskabslokale imponeres I af de smukke, gamle murstensvægge og loftshøjden.  Gæsterne gør deres entré på næsten royal vis med overblik fra den åbne trappe, der fører et halvt plan ned til selve festsalen. I receptionslokalerne er de smukke, gamle parketgulve bevaret og renoveret, og der er et fantastisk lysindfald fra de store, hvidsprossede vinduespartier.

Clausholm Slot Selskabslokale udlejes på fleksible vilkår, hvor I kan vælge alt fra ren leje af lokalerne til totalarrangement med kok, serveringspersonale, musik, borddækning, blomsterarrangementer og oprydning. De smukke, historiske rammer og mange valgmuligheder har gjort Clausholm Selskabslokale til et særdeles populært valg til bryllupsfest, konfirmation, familiefest og reception.

Clausholm Slot
Clausholmvej 308 Voldum
8370 Hadsten
Tlf: 86 49 12 00
info@clausholm.dk
https://www.clausholm.dk/
Clausholm Slot
Clausholmvej 308 Voldum
8370 Hadsten
Tlf.: 86 49 12 00