Family Farm Fun Park

Oplevelsespark til hele familien nær Løkken!

Family Farm Fun Park i Vittrup ved Løkken blev etableret i 1993 som et besøgslandbrug og har siden udviklet sig til en spændende oplevelsespark med dyr. Parken adskiller sig fra de almindelige dyreparker og giver både børn og voksne en sjov og anderledes oplevelse.

I stedet for at have mange forskellige slags dyr i bure og indhegninger, hvor I bare kigger og går forbi, så fokuserer vi på at give jer en tættere kontakt og sjovt samvær med tamme og børnevenlige dyr, som gerne vil fodres, klappes, kæles for og leges med.

På farmen kan I opleve ponyer, æsler, køer, geder, får, grise, kaniner, marsvin, høns, ænder, gæs, kalkuner, påfugle, hunde, katte m.m. Der er altid mange søde dyreunger, og flere steder kan I komme ind til dyrene.

Desuden kan I glæde jer til en masse udendørs og indendørs legemuligheder for hele familien, som fx:  Legetraktor, pedalkøretøjer, karrusel, gynger, vipper, rutsjebane, hoppepude, hoppeborg, halmlegeplads,
diverse spil, 5.000 m2 stor sø med vandcykler og en 'palmestrand'.

Stedet byder også på spændende aktiviteter som ponyridning, traktorvognkørsel/mød Lyngby Søuhyre og ekstra aktiviteter i skoleferier som fx 'kaninhop konkurrence'og chihuahua hundeshow.

I de sidste år er parken blevet udvidet med 'Danmarks sjoveste fodboldgolfbane', Chihuahua rally, Marsvin by og 4-personers Dino Cars. Og der er flere nyheder på vej…

Stedet er et afstressende familiested med en hyggelig cafe i flotte naturomgivelser, som gør Family Farm Fun Park til en perfekt ramme for en familieudflugt. I kan også medbringe jeres egen mad og grille det (mod betaling) på parkens grill- og bålpladser. Men parken er også meget velegnet til forskellige slags gruppeudflugter, som fx firmaudflugter mm.

Læs mere på vores hjemmeside

Family Farm Fun Park
Lyngbyvej 86 Vittrup
9480 Løkken
Tlf: 98 99 64 40
family-farm@mail.dk
http://www.family-farm.dk/
Family Farm Fun Park
Lyngbyvej 86 Vittrup
9480 Løkken
Tlf.: 98 99 64 40