Canal Tours, Strömma Danmark

København set fra vandsiden

Canal Tours "Grand Tour of Copenhagen"

En skøn tur rundt i havnen og gennem de idylliske kanaler, hvor I hører om Københavns smukkeste kirker, slotte, ældre fredede huse, de nye arkitektonisk spændende bygninger og andre specielle seværdigheder.

Turen er med live guide på engelsk og dansk, samt et tredje sprog som kan være tysk, fransk, italiensk, portugisisk eller spansk

Vælg mellem afgang fra Nyhavn eller Gammel Strand.

Slotstur med Copenhagen Panorama Excursions

Kom ud og se de flotte slotte og det imponerende landskab nord for København. På vej til slottene kører vi op ad Strandvejen, så vi kan nyde den flotte udsigt ud over Øresund og den svenske kyst.

Copenhagen Panorama Excursions tilbyder også Byvandring som hedder "Meet the Danes" samt turene "Odense - Capital of Fairytales" og "Magnificent Malmö".

Oplev København med bus med Copenhagen Panorama Sightseeing

Oplev København fra vores fantastiske glasbus, hvor panelerne er lavet i glas, så I har en helt unik udsigt. På denne tur kan I opleve de mest interessante attraktioner i København.  

Der guides via hovedtelefoner på adskillige sprog.

København er en mangfoldig by, og på trods af byens relativt beskedne størrelse, har de enkelte kvarterer hver deres særpræg, og det både ser og hører I om på turen. Noget af det, I ser undervejs, er det berømte Tivoli og den smukke gamle bygning Børsen.

Open Top Tours – Hop On Hop Off – se byen til lands og til vands

Oplev alle de største turistattraktioner med båd og bus - I kan hop on hop off lige så meget I ønsker. Få fuld adgang til alle tre bus ruter (Mermaid/Christiania/Carlsberg Tour) samt Hop On - Hop Off Båd i samme billet.

Copenhagen City Sightseeing – Hop On Hop Off

Nyd det skønne København i jeres eget tempo med Copenhagen City Sightseeing og den populære hop on hop off bustur. Turen dækker de mest interessante highlights i København, og I kan hoppe af og på lige så meget som I ønsker.

Kom ombord vores yderst komfortable dobbeltdækker-bus, hvor taget kan køres af og på afhængig af om solen skinner eller det regner. Naturligvis er vores busser opvarmet i løbet af vinteren.

De største attraktioner undervejs er: Den Lille Havfrue, Amalienborg Slot, Rosenborg Slot, Nyhavn, Gammel Strand, Christianshavn, Christiansborg, Carlsberg, Frederiksberg Have, Christiania.


Canal Tours, Strömma Danmark
Amager Strandvej 16
1095 København K
Tlf: 32 96 30 00
signe.dahl@stromma.dk
https://www.stromma.dk/kobenhavn/
Canal Tours, Strömma Danmark
Amager Strandvej 16
1095 København K
Tlf.: 32 96 30 00