Møllebækkens Købmandsgård

Foto: VisitGreve
Galleri

Beskrivelse

Møllebækkens Købmandsgård er en butik og et levende museum bygget ud fra den gamle tradition anno 1908. Som i gamle dage er der tid til at snakke med hver enkelt kunde og mulighed for at gå på opdagelse i en række særligt udvalgte gourmet- og kvalitetsprodukter.

Møllebækkens Iskagehus ligger ud til den gamle landevej og tæt på den lille å ved navn Møllebækken. Her kan du bl.a. købe gammeldags isvafler og nyde både kaffe, te, pølser, øl, sodavand og lidt lette anretninger.

Den gamle købmand laver gavekurve til alle anledninger: værtindegaver, jubilæer, fødselsdage, firmagaver og ikke mindst julekurve. Kun fantasien sætter grænsen.

Ud over at være en butik er købmanden også et levende museum med en masse af gammel nostalgi. Her findes alt lige fra originale Richs pakker og kaffedåser, til gamle skøjter, mælkeflasker, og de første skrivemaskiner.

I bygningen ved siden af den gamle købmand ligger Osteladen, som sælger alt i lækre oste og andre delikatesser. Besøg ostebutikken når du alligevel besøger købmanden.

Område

Address Tåstrupvej 2, Ved Korporalskroen
2690 Karlslunde
Se alt i dette område

Information

Koordinater

Longitude: 55.557804
Latitude: 12.219841999

Møllebækkens Købmandsgård

Address Tåstrupvej 2, Ved Korporalskroen 
2690 Karlslunde
T 46151009
mollebaekken@gmail.com