Restaurant Herthadalen

Foto: Herthadalen
restaurant Herthadalen i lejre har åbent sommer 2020 Galleri

Beskrivelse

For enden af Danmarks længste allé, som er en del af Ledreborg Gods, ligger Herthadalen smukt gemt i skoven i Sjællands første Nationalpark, Skjoldungernes Land.

Herthadalen har eksisteret siden 1788, og er et historisk selskabssted beliggende midt i unik natur, tæt på København med 30 minutter til centrum og 15 minutter til Roskilde. 

På Herthadalen har vi specialiseret os i at afholde selskaber hele året rundt, men vi har også åbent på udvalgte dage i restauranten. Traditionen tro er restauranten åben til ”Sommer restaurant” samt i højtider.

På Herthadalen arbejder vi med konceptet ”Mennesker og måltider”, og vi ynder at give alle vores gæster en oplevelse hvor bæredygtighed er i centrum.

Med stor kærlighed til lokale råvarer, kvalitet og økologi, er maden et kompromisløst højdepunkt. Vi arbejder med princippet ’nærhed’ dybt forankret i alle aspekter af driften, hvorfor vi bl.a. får en del råvarer fra nærområdet, og dagligt plukker urter og blomster fra vores egen store urtehave samt skoven.

Roskilde er porten til Nationalpark Skjoldungernes Land, og er en levende fortælling om Danmarkshistorien fra Vikingetiden til i dag. Nationalparken indeholder en række historiske attraktioner af stor værdi, og Herthadalen ligger placeret i centrum af det historiske landskab.

Område

Adresse Slangealleen 1
4320 Lejre
Se alt i dette område

Information

Faciliteter og emner

Det økologiske spisemærke bronze

Koordinater

Længde: 55.61353399999999
Breddegrad: 11.942850000000021

Restaurant Herthadalen

Adresse Slangealleen 1 
4320 Lejre
T +45 46 48 01 57
info@herthadalen.dk