Vejen Hytter og Camping

Foto: Vejen IC
Vejen Hytter og Camping Galleri

Beskrivelse

Tæt ved Sportscenter Danmark (Vejen Idrætscenter) finder du Vejen Hytteby med otte hytter, tre campinghytter og Vejen Camping med seks pladser til campingvogne/mobilhomes og seks teltpladser. Hytter og pladser ligger lige ved siden af Danhostel Sport, i rolige omgivelser, i læ og lidt tilbagetrukket fra idrætscentret.

Vores otte hytter har plads til op til 7 personer. De er godt indrettede med to værelser og en hems, opholdsrum, eget toilet og bad, køkken, tv og trådløst internet. Det er ikke tilladt at have hund med i hytterne.

Transithytterne har plads til op til tre personer, eget toilet og køkken, tv og trådløst internet – bad foregår i Vejen Idrætscenter.

For vores campinggæster er der adgang til toilet- og badefaciliteter i idrætscentret og køkkenet på Danhostel Sport.

Overnatning på campingpladsen kræver campingpas.

Husk sportstasken
Du kan som overnatningsgæst købet et Sportspas, som du kan benytte til alle faciliteter i Sportscenter Danmark (Vejen Idrætscenter), som ligger 100 m fra Hyttebyen og Vejen Camping. Faciliteterne er bl.a. stor svømmehal med 3 bassiner og moderne helseområde, 8-10 personers spa, sauna og saunagus. Desuden byder vi på  spinning, squash og mange fitnesshold. Er du mere til udendørstræning, så går der både en Hjertesti og den lokale ParkRun-rute fra idrætscentret. Du er også velkommen til at træne på atletikbanen, hvis der ikke er andre brugere.

Afstand til Hærvejens vandrerute 0,1 km
Afstand til Hærvejens cykelrute 0,1 km

Område

Adresse Petersmindevej 1
6600 Vejen
Se alt i dette område

Information

Åbningstider

01. jan 21 / 31. dec 21
mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag, søndag

Faciliteter og emner

Køkken
Kapacitet: Enheder
Legeplads
Swimmingpool
Hytter til leje
WiFi
Vaskeri

Koordinater

Længde: 55.4759859638976
Breddegrad: 9.11938083198038

Vejen Hytter og Camping

Adresse Petersmindevej 1 
6600 Vejen
T 75360500
post@vejenic.dk