Amass

Foto: PR foto
Gourmetrestauranten Amass på Refshaleøen i København Galleri

Beskrivelse

Ude på Københavns rustikke Refshaleøen danner fortidens industri den hippe ramme om nutidens smukke perler som gourmetrestauranten Amass, der ledes af tidligere Noma køkkenchef, Matthew Orlando.

Her serveres moderne, økologisk gormetmad i en afslappet setting med smag helt i top og et seriøst fokus på lokale ingredienser. Orlando og hans hold er særligt kendte for deres tilgang til gourmetmad baseret på gode råvarer fra lokale gårde om regionens bedste producenter – og ikke mindst deres helt egen 800 kvadratmeter store køkkenhave, som man kan se fra spisesalen.

Hos Amass er menuen i konstant bevægelse, og det er ikke kun terroir og vejr, der sætter retningen for anretningerne, men også de teknikker, kokkene anvender for at få det allerbedste frem i hver enkelt ingrediens.

De store, historiske B&W-haller fungerer som en perfekt og kontrastfuld ramme om de knivskarpe og voldsomt æstetiske anretninger på tallerknerne. Desuden er gæsterne glade for den fantastiske udsigt ud over Københavns Havn og hele vejen til Den Lille Havfrue.

Restauranten har plads til 70 gæster inklusive fem walk-in pladser og op til 16 i deres Private Dining Room. 

Ude på Københavns rustikke Refshaleøen danner fortidens industri den hippe ramme om nutidens smukke perler som gourmetrestauranten Amass, der ledes af tidligere Noma køkkenchef, Matthew Orlando.

Her serveres moderne, økologisk gormetmad i en afslappet setting med smag helt i top og et seriøst fokus på lokale ingredienser. Orlando og hans hold er særligt kendte for deres tilgang til gourmetmad baseret på gode råvarer fra lokale gårde om regionens bedste producenter – og ikke mindst deres helt egen 800 kvadratmeter store køkkenhave, som man kan se fra spisesalen.

Hos Amass er menuen i konstant bevægelse, og det er ikke kun terroir og vejr, der sætter retningen for anretningerne, men også de teknikker, kokkene anvender for at få det allerbedste frem i hver enkelt ingrediens.

De store, historiske B&W-haller fungerer som en perfekt og kontrastfuld ramme om de knivskarpe og voldsomt æstetiske anretninger på tallerknerne. Desuden er gæsterne glade for den fantastiske udsigt ud over Københavns Havn og hele vejen til Den Lille Havfrue.

Restauranten har plads til 70 gæster inklusive fem walk-in pladser og op til 16 i deres Private Dining Room. 

Amass er lokaliseret på Refshaleøen i København i et gammelt skibsværft. De rå omgivelser og lokaler giver restauranten en særlig atmosfære, hvor det smukke møder det rå. Foran restaurantens store glasvinduer har man lavet en lille køkkenhave, hvor kokkene har plantet grøntsager og urter, som indgår i menuen.

På Amass skal man som gæst forvente gourmet mad af særdeles høj kvalitet, som skal kunne konkurrere med de bedste restauranter, men til billigere penge og med en mere afslappet holdning til gourmet-oplevelsen.

Restaurant Amass er ejet af den amerikanske stjernekok Matthew Orlando, som også er kok på restauranten. Han har tidligere været køkkenchef hos Noma. På hans egen restaurant, Amass, skal gæsterne få en mere afslappet gourmet-oplevelse. 

Bus
40 9A

Amass | Restaurant | VisitCopenhagen

Amass er drevet af tidligere Noma kok, Matt Orlando, og serverer økologisk gastronomi i rustikke rammer på Refshaleøen.

{{$t(variables.showDescription ? 'general.$readLess' : 'general.$readMore')}}

Område

Adresse Refshalevej 153
1432 København K
Se alt i dette område

Information

Faciliteter og emner

White Guide Danmark
Højt
Hovedret: > DKK 250
Økologisk Spisested

Koordinater

Længde: 55.690451
Breddegrad: 12.611151999

Amass

Adresse Refshalevej 153 
1432 København K
T 43 58 43 30
info@amassrestaurant.com