Cykelruter omkring Billund

Foto: SoS.WebApplication.Models.IntegrationBroker.Attractions.File?.Photographer
Galleri

Beskrivelse

Med mere end 11.000 km skiltede cykelruter, ingen halsbrækkende bjerge og aldrig langt til næste oplevelse eller overnatningssted, er Danmark noget nær det perfekte cykelland. Uanset om du har lyst til at suse ud ad landevejene eller cykle i frigear gennem skoven med familien, så findes der en cyklerute for alle. 

Området omkring Billund byder på flere spændende cykelruter. Med et varieret landskab, fra åbne marker til tæt skov, og mange fantastiske attraktioner undervejs, er der noget at se og opleve uanset hvor du cykler hen.

VisitBillund har tilrettelagt syv cykelruter, så du på fineste vis kan opleve Billund-området på to hjul. Med syv forskellige ruter, er vi ganske sikker på, at du finder en som passer til din ferie. Ruterne til Grene Sande og omkring Grindsted er med sit flade terræn og mange gode picnicsteder perfekte for familier. Vores cykelruter ’Tour de Dal’ og ’Slot & Skov’ tager dig længere ud i landskabet og er derfor bedst til landevejscyklisten, som gerne tager et par kilometer ekstra i sadlen.

Uanset hvilken rute du vælger, er vi sikre på, at en cykeltur rundt i Billund-området vil blive en vellykket del af din ferie i Danmark. God tur!

Område

Adresse Hans Jensensvej 6
7190 Billund
Se alt i dette område

Information

Koordinater

Længde: 55.7306555
Breddegrad: 9.1180936

Cykelruter omkring Billund

Adresse Hans Jensensvej 6 
7190 Billund
T +45 7972 7299
visitbillund@billund.dk