Restaurant Roswell

Foto: Comwell
Comwell-roskilde restaurant Galleri

Beskrivelse

Omgivet af grønne områder og med højt til himlen ligger Comwell Roskildes skønne og nyrenoverede restaurant Roswell, hvor restauranten byder velkommen til både frokost og aften. Her kan du nyde smagen af nordiskinspirerede retter med fokus på årstidernes friske råvarer. På Roswell er maden et kapitel for sig selv. Den dygtige køkkenchef Rasmus Rasmussen, der i Chicago i 2010 vandt verdensmesterskaberne for konferencekokke, står for at sammensætte restaurantens lækre menu.

Restaurant Roswell er indrettet med et nordisk look i varme farver. Her er garanteret en hyggelig atmosfære - både når det drejer sig om den intime middag eller det store selskab.

I køkkenet på Comwell Roskilde sammensættes menuer med stor respekt for sæsonerne. Restauranten bruger fortrinsvis de bedste økologiske landmænd i nærområdet, ligesom der serveres gris og kalv fra Grambogård, der har dyrevelfærd i højsædet. Er der fisk på menuen, har Roswell valgt friskfanget og kystnært fiskeri fra Strandby.

Tillader vejret det, tilbyder Roswell udeservering på en af restaurantens skønne terrasser, hvor middagen nydes i skønne omgivelser, hvor kvaliteten og den høflige betjening er i højsædet.

Læs mere om restauranten her

Område

Adresse Vestre Kirkevej 12
4000 Roskilde
Se alt i dette område

Information

Faciliteter og emner

Green Key
Klassisk dansk
Hovedret: DKK 150 - 250
Servicehund tilladt
Det økologiske spisemærke bronze
Hovedret: > DKK 250
Udendørs servering
Smørrebrød
Selskabslokaler
Fisk og skaldyr
Steakhouse
Vegetar / Veganer

Koordinater

Længde: 55.665666549
Breddegrad: 12.095284565

Restaurant Roswell

Adresse Vestre Kirkevej 12 
4000 Roskilde
T 46323131
hotel.roskilde@comwell.com