Frederiksborg Vin

Foto: Karen Folker
Galleri

Beskrivelse

Frederiksborg Vin er en andelsforening af mennesker med stor passion for at dyrke vin af høj kvalitet på vore breddegrader. Deres vinmark ligger naturskønt på en sydvendt skråning i landsbyen Harløse, lidt uden for Hillerød.

Foreningen blev dannet i år 2000, da det blev tilladt at producere vin til kommercielt brug af druer dyrket i Danmark. Siden da er det blevet til mange herlige flasker rødvin, rosévin og drueeliksir skabt på forskellige sammensætninger af sorterne Bolero, Rondo, Regent, Léon Millot, Solaris og Zalas Perle.

Frederiksborg Vin kan købes
Rødvin, rosévin og den Grappa-lignende drueeliksir kan købes ved henvendelse til Frederiksborg Vin på mail fbv@frederiksborg-vin.dk hvor bestilling og afhentning aftales.

Rundvisning med vinsmagning
Det er muligt at komme på rundvisning i vinmarken og vineriet med efterfølgende vinsmagning. Større eller mindre grupper, firmaer, foreninger og netværk er meget velkomne.

Pris for rundvisning og vinsmagning:

Kr. 125 pr. deltager (min. 10 personer)
Kr. 100 pr. deltager (mere end 25 personer)

Arrangementer bestilles på fbv@frederiksborg-vin.dk 

Vil du også være vinbonde?
Har du lyst til at være med i et fællesskab af vininteresserede, der synes det er sjovt også at dyrke druerne og give en hånd med i marken, så kontakt Frederiksborg Vin og hør om, hvad det kræver at blive andelshaver.

Læs mere på www.frederiksborg-vin.dk  

Område

Adresse Harløsevej 164
3400 Hillerød
Se alt i dette område

Information

Faciliteter og emner

Vingård
Smag på Nordsjælland

Koordinater

Længde: 55.9263166
Breddegrad: 12.243894899

Frederiksborg Vin

Adresse Harløsevej 164 
3400 Hillerød
T 70 23 69 39
fbv@frederiksborg-vin.dk
Kontakt