Rungstedgaard - hotel- og konferencecenter

Foto: Hørsholm Bibliotek
Galleri

Beskrivelse

Bo i hjertet af Nordsjælland - nemt og bekvemt og med fri parkering. Rungstedgaard ligger centralt i forhold til København og Nordsjællands mange spændende attraktioner og forlystelser. Udsigt over Rungsted Havn, det storslåede Øresund og nabo til Karen Blixen Museet. Nordpå ad Strandvejen ligger kunstmuseet Louisiana, og kun 25 kilometer den anden vej er centrum af København.

På Rungstedgaard mener vi at et godt ophold består af en lang række ingredienser. Ligesom med al god mad forsøger vi at tilpasse indholdet, så det er perfekt afstemt. På Rungstedgaard er en booking ikke bare en booking, og en gæst ikke bare en gæst. Vi tror på, at det lille ekstra gør en forskel og vi sætter en ære i at gæsterne føler vi forstår dem og deres behov og så ELSKER vi at overraske med noget de ikke selv har tænkt på. I sidste ende handler det jo bare om mennesker, både vores gæster og os der arbejder her - det´ måden vi gør det på........ Vi glæder os til at byde velkommen!

Vi ved, at lidt luftforandring er befordrende for både idérigdom, innovation og arbejdsglæde. Vi er eksperter i at få kurser, konferencer og møder - store som små og med eller uden overnatning - til at forløbe perfekt, også når det kræver fleksibilitet eller opfyldelse af individuelle ønsker. Vores filosofi er, at vores gæster skal kunne koncentrere sig 100% om mødet eller konferencens indhold, og derfor skal rammerne bare fungere... det sørger vi for. Alle vores mødepakker kan suppleres eller ændres, så de passer bedst muligt til netop jeres individuelle behov.

Område

Adresse Rungsted Strandvej 107
2960 Rungsted Kyst
Se alt i dette område

Information

Faciliteter og emner

WiFi Gratis
Fitnessrum
Restaurant
Parkering
Udstillingsareal (kvm)
Maks. i banket
Maks. i klasse
Maks. i hestesko

Koordinater

Længde: 55.882164
Breddegrad: 12.542873999

Rungstedgaard - hotel- og konferencecenter

Adresse Rungsted Strandvej 107 
2960 Rungsted Kyst
T 4586 4422
rec@rungstedgaard.dk