Bager Wendorff Odense - godt brød

Foto: SoS.WebApplication.Models.IntegrationBroker.Attractions.File?.Photographer
Wendorff Bageri i Odense Galleri

Beskrivelse

Lavet af fagfolk

Alt brød der forlader bageriet har været i hænderne på kyndige fagfolk, der er traditionerne tro, og som ved, hvad de laver. Alt er lavet fra bunden – også vores surdeje, som er basis for store dele af vores produktion. Surdejene bliver passet og opfrisket hver dag – hele året rundt.

Vi bestræber os løbende på, at udvikle velsmagende sunde brød af ordentlige råvarer, som du kan spise med god samvittighed. Vi bruger ingen lette genveje, ingen færdige brødblandinger, men laver vores brød og kager fra bunden. De fleste af vores brød, laves uden tilsætning af fedtstoffer og sukker.

Vindenergi

Det er vigtigt for os, at tænke miljøet i vores produktion. Vi får derfor leveret vores energi fra en vindmølle, som står i Lejrbølle på Langeland, her har vi købt de næste mange års elforbrug på forhånd. 

Lokalt

Vores fokus på lokale råvarer, er en anden måde hvorpå vi forsøger at mindske vores CO2-aftryk. Vi benytter os af flere fynske leverandører af kvalitetsråvarer.

 

 

Lavet af fagfolk

Alt brød der forlader bageriet har været i hænderne på kyndige fagfolk, der er traditionerne tro, og som ved, hvad de laver. Alt er lavet fra bunden – også vores surdeje, som er basis for store dele af vores produktion. Surdejene bliver passet og opfrisket hver dag – hele året rundt.

Vi bestræber os løbende på, at udvikle velsmagende sunde brød af ordentlige råvarer, som du kan spise med god samvittighed. Vi bruger ingen lette genveje, ingen færdige brødblandinger, men laver vores brød og kager fra bunden. De fleste af vores brød, laves uden tilsætning af fedtstoffer og sukker.

Vindenergi

Det er vigtigt for os, at tænke miljøet i vores produktion. Vi får derfor leveret vores energi fra en vindmølle, som står i Lejrbølle på Langeland, her har vi købt de næste mange års elforbrug på forhånd. 

Lokalt

Vores fokus på lokale råvarer, er en anden måde hvorpå vi forsøger at mindske vores CO2-aftryk. Vi benytter os af flere fynske leverandører af kvalitetsråvarer.

 

 

Bager Wendorff Odense - godt brød

Vi bestræber os løbende på, at udvikle velsmagende sunde brød af ordentlige råvarer, som du kan spise med god samvittighed.

{{$t(variables.showDescription ? 'general.$readLess' : 'general.$readMore')}}

Område

Adresse Asylgade 16
5000 Odense C
Se alt i dette område

Information

Åbningstider

02. jan 22 / 31. dec 22
mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag
07:00 - 18:00
02. jan 22 / 31. dec 22
lørdag, søndag
07:00 - 16:00

Faciliteter og emner

Mad/delikatesser

Koordinater

Længde: 55.397892851
Breddegrad: 10.38737478

Bager Wendorff Odense - godt brød

Adresse Asylgade 16 
5000 Odense C
T 63130225
kontakt@wendorff.dk