Lalandia Aquadome Billund - Skandinaviens største vandland i Billund

Foto: SoS.WebApplication.Models.IntegrationBroker.Attractions.File?.Photographer
Galleri

Beskrivelse

Oplev Skandinaviens største tropiske vandland i Lalandia Billund
Velkommen til en verden fuld af leg i Skandinavien største ferie- og oplevelsescenter. Nyd det tropiske klima i den gigantiske Lalandia Aquadome, Billund med vandaktiviteter i alle afskygninger og masser af sjov for både store og små. Få fart og spænding i Twister, Tornadoen og Octopus Racer vandrutschebanerne, og nyd badelivet, mens de mindste fornøjer sig med de mange vandaktiviteter i børneområderne og aktivitetsbassinerne.

Tag familien med på opdagelse i den imponerende arkade, hvor himlen altid er blå. Her føler man sig hensat til et sted langt sydpå og bag de flotte sydlandske husfacader gemmer sig hyggelige og børnevenlige restauranter, spændende butikker og masser af underholdning for hele familien, bl.a.: Monky Tonky Land, minigolf, bowlingcenter, sportshal, fitnesscenter og Winter World med skibakke, skøjtebane, klatrevæg og meget andet.

I Lalandia finder I rammerne for en vellykket ferie for alle – uanset vind og vejr. Book et ophold og slip familiehyggen løs i et helt nyt og moderne feriehus. Vi har feriehuse fra 4 til 8 personer, som alle har egen terrasse og parkeringsplads. Alle ophold i Lalandia er inkl. adgang til Lalandia Aquadome, Billund, Monky Tonky Land, børneunderholdning og slutrengøring.  

Læs mere om vores tilbud og find din Lalandia-ferie på lalandia.dk

Se priser og åbningstider for Lalandia Aquadome.

Område

Adresse Ellehammers Allé 3
7190 Billund
Se alt i dette område

Information

Faciliteter og emner

Mulighed for overnatning
Restaurant/Cafe
Badeland/vandland

Koordinater

Længde: 55.733441
Breddegrad: 9.1382849999

Lalandia Aquadome Billund - Skandinaviens største vandland i Billund

Adresse Ellehammers Allé 3 
7190 Billund
T +45 7614 9400
lalandia@lalandia.dk