Munkebo Kro, Mødested

Foto: Munkebo Kro
Galleri

Beskrivelse

Munkebo Kro skaber fleksible løsninger for alle typer af mødeaktivitet. Med charmerende rammer, havluft, god mad og opmærksom service sætter vi mødets formål i højsæde. Her kan kreative tanker tænkes, effektive beslutninger tages og gode ideer blomstre. Vi anser det som en yderst fornem opgave at skabe forhold som kan give det rette grundlag for de bedste møderesultater.
Hotellet råder over moderne og elegante konferencefaciliteter, som selvfølgelig alle er udstyrede med moderne Av-udstyr, herunder trådløst netværk. Munkebo Kro er et lille hyggeligt luksuriøst hotel hvor kvalitet er et nøgleord. Hotellet har 23 smukke, elegant og smagfuldt indrettede værelser - herunder 1 lækker suite.

Vi serverer morgenmad i restauranten; mandag til fredag mellem 06.30 og 09.30. Lørdag og søndag mellem 07.30 og 10.00.

Konferencepakkerne er et hverdagstilbud, og når man bor på Munkebo Kro har man let adgang til vandet, naturen og Kerteminde by. I huset har vi et hyggeligt opholdsareal, og vi viser gerne vinkælderen frem.
En overnatning på Munkebo kro kan sagtens være mere end én oplevelse. Derfor har vi sammensat flere mødepakke hvor forskellige behov tilgodeses. Kunne vi friste med ekstra overnatninger har vi desuden lavet gunstige priser på for det.

Område

Adresse Fjordvej 56
5330 Munkebo
Se alt i dette område

Information

Faciliteter og emner

Restaurant
Parkering
Maks. siddepladser i teaterarrangement
Antal gruppeværelser
Maks. i banket
Maks. i klasse

Koordinater

Længde: 55.456506
Breddegrad: 10.556836999

Munkebo Kro, Mødested

Adresse Fjordvej 56 
5330 Munkebo
T 65974030
info@munkebokro.dk