Hvalpsund Golf Club

Foto: Jarrit Hansen
Galleri

Beskrivelse

En naturskøn golfoplevelse på Limfjordens perle, den dejlige bane samt beliggenheden på Louns halvøen, med de mange muligheder for store naturoplevelser.

Hvalpsund Golf Club er anlagt i 2007, designet af banearkitekt Michael Traasdahl Møller. Anlægget består af en 18 hullers mesterskabsbane samt en 9 hullers bane, der også er en pay and play bane.

18 hullersbanen ligger i et smukt let kuperet terræn med en fantastisk udsigt over Louns sø og Limfjorden, dog med enkelte huller godt placeret i den gamle plantage.

9 hullersbanen (pay and play banen) ligger ligeledes i et let kuperet område med udsigt over Limfjorden med Livø i baggrunden.
Kvaliteten er høj og man får udfordringer bl. a. på et par 5 hul.

Banen er åben for alle, og har man ikke udstyr, kan det lejes i klubben. Banen er ideel til familie- og firmaudflugter, eller hvis man bare skal have en hyggelig dag med golf og en god naturoplevelse.

Når golfen er overstået, er der muligheder for i gode venners lag, at nyde en fantastisk panorama udsigt fra klubhuset som ligger højt placeret i terrænet med sin store terrasse og moderne klubhus med plads til 125 personer.

Et smut omkring de to havne og nyde det specielle havnemiljø, eller måske en svømmetur fra den dejlige sandstrand ved havnen, er den ideelle ramme for en god og hyggelig ”golfudflugt”.

Seværdigheder i nærheden:
Havnebyen Hvalpsund med sin færge-, fiskeri- og lystbådhavn, Herregården Hessel, Stenaldercentret i Ertebølle, Thit Jensens Mindestue og Johs. V Jensen Museet i Farsø.

For yderligere information, priser og åbningstider se klubbens hjemmeside på www.hvalpsundgolfclub.dk

Område

Adresse Tingvej 44, Hvalpsund
9640 Farsø
Se alt i dette område

Information

Faciliteter og emner

Mulighed for greenfee
Golf Denmark, aktivdanmark.dk

Koordinater

Længde: 56.707069
Breddegrad: 9.239399

Hvalpsund Golf Club

Adresse Tingvej 44, Hvalpsund 
9640 Farsø
T 96985000
info@hvalpsundgolfclub.dk
Bestil voucher / greenfee