Italy & Italy

Foto: SoS.WebApplication.Models.IntegrationBroker.Attractions.File?.Photographer
Galleri

Beskrivelse

En italiensk perle med unikke madoplevelser

Man behøver ikke at rejse langt væk for at få den italienske stemning og en vidunderlig madoplevelse. Midt på Torvet i Ringsted finder man nemlig en italiensk perle med navnet Italy & Italy.

Så snart man træder ind ad døren, mødes man af duften af friskbagt pizza, lækre pastaretter og italienske specialiteter. Menuen hos Italy & Italy skifter efter sæsonens råvarer. Alle kokkene er fra forskellige områder i Italien og bidrager til at give danskere en unik madoplevelse efter ægte italienske traditioner. Lasagnen er, som mamma ville lave den. Brødet er sprødt og stenovnsbagt.

Som noget særligt kan man nyde en lækker aperitivo, der består af små italienske retter sammen med et glas af husets specialiteter, efter eget valg. Det er en lækker måde at tæmme den lille sult eller samle appetit før hovedmåltidet - eller som en hyggelig måde på uformel vis at bruge tid sammen med venner og familie. Hver måned har Italy & Italy en særlig menu-sammensætning, der samler de bedste retter i kombination med udvalgte italienske vine til at fuldende en aften i byen, forklarer indehaveren, Maurizio Mosconi.

Område

Adresse Torvet 1C
4100 Ringsted
Se alt i dette område

Information

Faciliteter og emner

Italiensk
Hovedret: DKK 150 - 250

Koordinater

Længde: 55.444909
Breddegrad: 11.787958

Italy & Italy

Adresse Torvet 1C 
4100 Ringsted
T 57615353
ristorante@italy-italy.dk