Karen-Marie Klip

Foto: SoS.WebApplication.Models.IntegrationBroker.Attractions.File?.Photographer
Galleri

Beskrivelse

Nye tider og nye måder hos Karen-Marie Klip

Butikken er åben igen for fysisk kundebesøg hver mandag fra 10 -17.30. Resten af ugen henvises til “Take Away” eller til at benytte webshoppen.
Bag de lukkede døre under nedlukningen, har der været stor aktivitet hos Karen-Marie Klip & Papir A/S i Gråsten.

Transformation
Der er sket en transformation fra oplevelsesbutik med snoede “gader” til snorlige webshop. Der er blevet indrettet efter, hvad der er praktisk, når der plukkes varer til pakker, der sendes ud i verden - de fleste til Tyskland, men også til mere eksotiske mål for eksempel Hawaii. Karen-Marie Klip har efter en svær start oplevet en stor fremgang på online salget under krisen.

Nye tanker
Derfor er der blevet tænkt nye tanker under coronakrisen hos Karen-Marie Klip - lige fra nye reoler, specialdesignede lageræsker - til nye produktionsgange og nye webshopvenlige produkter. Der er blevet ryddet grundigt op i produktudvalget, idet der fremover udelukkende satses på produkter, der egner sig til webshop.

Inspiration
Det skal stadig være en god og inspirerende oplevelse at besøge butikken, man kan se mange modeller udstillet og der er stadig nogle huse tilbage så noget af den oprindelige stemning er bevaret.

For de kunder, der besøger butikken fysisk på mandage, kan gøres fantastiske kup blandt de mange varer, der er blevet “ ryddet op”.

NB. Lukket på danske helligdage

Område

Adresse Bomhusvej 3
6300 Gråsten
Se alt i dette område

Information

Åbningstider

01. mar 22 / 30. dec 22
mandag
10:00 - 17:30

Faciliteter og emner

Hobby/legetøj

Koordinater

Længde: 54.906918
Breddegrad: 9.578145

Karen-Marie Klip

Adresse Bomhusvej 3 
6300 Gråsten
T 74651817
info@karenmarieklip.dk