Slagter Bertelsen

Foto: SoS.WebApplication.Models.IntegrationBroker.Attractions.File?.Photographer
Galleri

Beskrivelse

Slagter Bertelsen finder du i Nørregade i Holstebro. Her handles udelukkende handler med dansk kød. Alt er hjemmelavet – også de røgede varer. Her finder du skinker, stege, rullepølser, spegepølser og mange flere udskæringer med kvalitetskød.

Slagter Bertelsen er kendt for Holstebro Skinken, som han har lavet siden 2002. Kødet er udvalgt af særlige jyske grise, som er større end normalt, hvilket sikrer en god marmorering og mørkere farve. Det er en familiehemmelighed, hvilke krydderier, der er brugt. Men opskriften på skinken har fundet inspiration sydpå, der gør kødet dejligt mørt, ikke for salt og saftigt. Kødet tørsaltes i 5 uger med salt og krydderier, inden det hænges til modning og letrøges. I alt er skinken ca. et år undervejs, og den vendes for hver uge under modningen.

Kødet fra de lækre gourmetskovgrise er særligt velegnede til grillsæsonen. Grisene har haft et dejligt frilandsliv, hvor de har fået lov til at rode i skovbunden. Masser af frisk luft og motion gør grisene glade og udvikler deres muskler, som er forudsætningen for godt kød.

Hos slagteren er du altid sikret mørt oksekød, da alt oksekød kommer hjem til butikken som hele dyr. Efter hygiejnekontrol hænges kødet til modning i eget kølerum og udskæres til lækre bøffer og stege, når kødet er helt i top. 

Område

Adresse Nørregade 11
7500 Holstebro
Se alt i dette område

Information

Faciliteter og emner

Mad/delikatesser
Specialforretning

Koordinater

Længde: 56.3593255
Breddegrad: 8.6170584

Slagter Bertelsen

Adresse Nørregade 11 
7500 Holstebro
T 9742 0457
slagterbertelsen@gmail.com