Morsø Teater

Foto: SoS.WebApplication.Models.IntegrationBroker.Attractions.File?.Photographer
Galleri

Beskrivelse

Morsø Teater er ejet og drives af Morsø Kommune. Teatret er placeret i bygningsfællesskab med Morsø Gymnasium, EUC-Nordvest og VUC-Thy/Mors på Limfjordsvej 95. Teatret kan lejes til arrangementer af forskellig art. Morsø Teater bruges bl.a. af Morsø Teaterkreds både til afviklingen af teaterrepertoire og musik­ar­ran­gementer.
Morsø Teater blev bygget i 1980 og fremstår stadig som et smukt, moderne og funktionelt teaterrum, der såvel teknisk som bygningsmæssigt er tidssvarende. Der er løbende foretaget tekniske forbedringer i samarbejde med Morsø Gymnasium. Endvidere er der etableret trappelift således at gangbesværede kan transporteres til sceneniveau.

Der afholdes 35 – 40 professionelle arrangementer pr sæson med teater, ballet, opera, rytmiske koncerter, foredrag, konferencer  m.v. Desuden kan teatret anvendes af ungdomsuddannelserne til fællestimearrangementer etc. Teatret anvendes endvidere af gymnasiets teater/musiklinje til undervisning og forestillinger/koncerter. Størstedelen af Morsø Teaterkreds´ arrangementer afholdes i Morsø Teater.

 

Grøn rejse med bus og tog i hele Nordjylland

Det er nemt at komme rundt i Nordjylland med offentlig transport. Planlæg din rejse med bus, tog og Plustur på rejseplanen.dk

Område

Adresse Limfjordsvej 95
7900 Nykøbing M
Se alt i dette område

Information

Koordinater

Længde: 56.785493
Breddegrad: 8.831956

Morsø Teater

Adresse Limfjordsvej 95 
7900 Nykøbing M
T 99707043
kultur@morsoe.dk