Ismageriet

Foto: Pr Photo
Galleri

Beskrivelse

Ismageriet på Amager og i Søborg byder på frisklavet, italiensk is som produceres i små mængder gennem hele dagen i den lille, charmerende butiks baglokale.

Udenfor kan du nyde isen på den sydvendte terrasse, som bl.a. er møbleret med klassiske Brunswick bowlingbænke. Der er til tider travlt i det lille ishus, og køen kan være lang. Men det er hele ventetiden værd.

Isen er mælkebaseret, let, cremet og velsmagende. Udvalget varierer i løbet af året, alt efter hvad der er i sæson, men du finder altid klassikkere som chokolade, nougat, amarena kirsebær, pistacie og kokos i frysedisken.

Friske (mælkefri og veganske) sorbetter fremstilles med friskplukkede bær og frugter fra Amager Fælled og de mange omkringliggende haveforeninger.

Isen kan købes i vafler, bægere, 0.75-2-liters bokse og i imponerende islagkager, som med garanti vækker opsigt til hverdags- , fødselsdags-, eller nytårsfesten.

Kvalitetsis hele året rundt

Om efteråret sniger en lidt tungere isvintervariant med Baileys sig vej ned i isdisken, og i ugerne op til årsskiftet produceres en særlig nytårsis – champagnesorbet – fremstillet på basis af tør cava.

Et ekstra plus ved Ismageriets is er ikke blot, at den fremstilles med økologisk mælk. Den mørke chokolade, som bl.a. anvendes i chokoladeisen, er både økologisk og fair trade. Og deres produkter indeholder så lav en fedtprocent og så få tilsætningsstoffer som mulig.

Priserne på isen starter på DKK 20 og går op til DKK 47 for fire kugler. Toppings koster DKK 3.

Teksten er leveret af isdamen.dk.

Ismageriet på Amager og i Søborg byder på frisklavet, italiensk is som produceres i små mængder gennem hele dagen i den lille, charmerende butiks baglokale.

Udenfor kan du nyde isen på den sydvendte terrasse, som bl.a. er møbleret med klassiske Brunswick bowlingbænke. Der er til tider travlt i det lille ishus, og køen kan være lang. Men det er hele ventetiden værd.

Isen er mælkebaseret, let, cremet og velsmagende. Udvalget varierer i løbet af året, alt efter hvad der er i sæson, men du finder altid klassikkere som chokolade, nougat, amarena kirsebær, pistacie og kokos i frysedisken.

Friske (mælkefri og veganske) sorbetter fremstilles med friskplukkede bær og frugter fra Amager Fælled og de mange omkringliggende haveforeninger.

Isen kan købes i vafler, bægere, 0.75-2-liters bokse og i imponerende islagkager, som med garanti vækker opsigt til hverdags- , fødselsdags-, eller nytårsfesten.

Kvalitetsis hele året rundt

Om efteråret sniger en lidt tungere isvintervariant med Baileys sig vej ned i isdisken, og i ugerne op til årsskiftet produceres en særlig nytårsis – champagnesorbet – fremstillet på basis af tør cava.

Et ekstra plus ved Ismageriets is er ikke blot, at den fremstilles med økologisk mælk. Den mørke chokolade, som bl.a. anvendes i chokoladeisen, er både økologisk og fair trade. Og deres produkter indeholder så lav en fedtprocent og så få tilsætningsstoffer som mulig.

Priserne på isen starter på DKK 20 og går op til DKK 47 for fire kugler. Toppings koster DKK 3.

Teksten er leveret af isdamen.dk.

Hos Ismageriet på Amager kan du smage is med nutella og kiks, espresso og honning og mynte-chokolade.

Isen laves på økologisk mælk og indeholder så lav en fedtprocent og så få tilsætningstoffer som mulig.

Lukket 20.-26. december og 1.-15. januar.

Bus 33
Metro: Bella Center

Ismageriet | Isbutik | VisitCopenhagen

Ismageriet på Amager og i Søborg byder på frisklavet, italiensk is som produceres i små mængder gennem hele dagen i den lille, charmerende butiks baglokale.

{{$t(variables.showDescription ? 'general.$readLess' : 'general.$readMore')}}

Område

Adresse Rued Langgards Vej 6E
2300 København S
Se alt i dette område

Information

Faciliteter og emner

Hjemmelavet is

Koordinater

Længde: 55.6603185459316
Breddegrad: 12.5915332430462

Ismageriet

Adresse Rued Langgards Vej 6E  
2300 København S
T 6060 1040
Ismageriet@ismageriet.dk