Marv & Ben

Foto: SoS.WebApplication.Models.IntegrationBroker.Attractions.File?.Photographer
Galleri

Beskrivelse

I august 2017 overtog to unge ildsjæle, køkkenchef David Andersen og restaurantchef Johan Burich-Holck, Marv & Ben fra Frederik Hvidt, som gennem 10 år har sørget for store madoplevelser og sikret restauranten Bib Gourmand-prisen fra Michelinguiden seks år i træk. 

Hos David og Johans 'Marv & Ben version 2.0' får du nordisk gastronomi, hvor menuen er funderet på de bedste lokale råvarer og så meget økologi som muligt. Alting bliver lavet fra bunden og tilberedt med en nysgerrighed efter nye og overraskende smagsoplevelser og teksturer. Der bliver plukket, syltet og hengemt, når råvarerne er bedst, og dine smagsløg kan fx få en oplevelse med gærede hvidløgsstokke, syltede grønne jordbær, saltede sandløg eller tørret skovmærke. Vinkortet er en inspirerende blanding af biodynamiske, økologiske og konventionelle vine samt naturvine, og alle øl, safte og størstedelen af det alkohol der mixes til drinks er også økologiske.

De to unge mænd fører Marv & Ben videre i den gamle københavnerlejlighed, hvor den har boet i mange år allerede, og hvor du kan nyde din middag i rare og nærværende omgivelser.

I august 2017 overtog to unge ildsjæle, køkkenchef David Andersen og restaurantchef Johan Burich-Holck, Marv & Ben fra Frederik Hvidt, som gennem 10 år har sørget for store madoplevelser og sikret restauranten Bib Gourmand-prisen fra Michelinguiden seks år i træk. 

Hos David og Johans 'Marv & Ben version 2.0' får du nordisk gastronomi, hvor menuen er funderet på de bedste lokale råvarer og så meget økologi som muligt. Alting bliver lavet fra bunden og tilberedt med en nysgerrighed efter nye og overraskende smagsoplevelser og teksturer. Der bliver plukket, syltet og hengemt, når råvarerne er bedst, og dine smagsløg kan fx få en oplevelse med gærede hvidløgsstokke, syltede grønne jordbær, saltede sandløg eller tørret skovmærke. Vinkortet er en inspirerende blanding af biodynamiske, økologiske og konventionelle vine samt naturvine, og alle øl, safte og størstedelen af det alkohol der mixes til drinks er også økologiske.

De to unge mænd fører Marv & Ben videre i den gamle københavnerlejlighed, hvor den har boet i mange år allerede, og hvor du kan nyde din middag i rare og nærværende omgivelser.

Hos bib gourmand restauranten Marv & Ben i Snargade møder du det moderne danske køkken til rimelige priser.

Idéen bag Marv & Ben er at lave mad til alle med den gode smag i centrum. Man skal have en oplevelse af, hvor godt og spændende dansk mad kan være.


Menuen på det gastronomiske værtshus, som Marv & Ben ynder at kalde sig, skifter med sæsonen. Det er de råvarer i den danske natur, der smager godt her og nu, der bliver brugt.

 

I den smalle, brolagte Snaregade, der løber som den gjorde i 1500-tallet, ligger i dag Bib Gourmand-restauranten Marv & Ben. Her er fokus på nutidig dansk gastronomi skabt med de bedste danske råvarer fra restaurantens egen gårdhave Hanebjerggård i Nordsjælland.

Metro
Kongens Nytorv

Bus
1A 2A 9A 26 40

Marv & Ben | Bib gourmand restaurant | VisitCopenhagen

I den smalle, brolagte Snaregade, der løber som den gjorde i 1500-tallet, ligger Bib Gourmand-restauranten Marv & Ben.

I den smalle, brolagte Snaregade, der løber som den gjorde i 1500-tallet, ligger Bib Gourmand-restauranten Marv & Ben.

{{$t(variables.showDescription ? 'general.$readLess' : 'general.$readMore')}}

Område

Adresse Snaregade 4
1205 København K
Se alt i dette område

Information

Faciliteter og emner

Hovedret: > DKK 250
White Guide Danmark
Michelin Bib Gourmand
Højt

Koordinater

Længde: 55.6773306
Breddegrad: 12.577139

Marv & Ben

Adresse Snaregade 4 
1205 København K
T 23 81 02 91
reservation@marvogben.dk