Kong Hans Kælder

Foto: Pr Photo
Galleri

Beskrivelse

Kong Hans modtog som den første restaurant i byen en Michelin-stjerne i 1983, og har lige siden holdt deres skyhøje niveau på tallerknen såvel som på deres upåklagelige service.

I 2021 modtog Kong Hans Kælder hele to af de eftertragtede stjerner, og restauranten har siden firserne været det faste pejlemærke, når det gjaldt den ypperste forkælelse og luksus i København. Mantraet hedder værtsskab og velsmag.

Klassiske franske dyder

I Kong Hans Kælder er maden klassisk fransk. Restauranten benytter sig af udsøgte råvarer fra nær og fjern, og forarbejdningen foregår med den største omhu og respekt for råvarens integritet.

Hvor mange af de moderne køkkener betjener sig af stadig mere avancerede tekniker og fantasifuld præsentation, har ejerne omvendt valgt at tage udgangspunkt i alle de klassiske dyder.

Der lægges vægt på det oprindelige kokke- og tjenerhåndværk, hvor det er umuligt at gemme sig bag nogen form for iscenesættelse. At stræbe efter enkelhed og det ypperste på én og samme tid.

 

Kong Hans modtog som den første restaurant i byen en Michelin-stjerne i 1983, og har lige siden holdt deres skyhøje niveau på tallerknen såvel som på deres upåklagelige service.

I 2021 modtog Kong Hans Kælder hele to af de eftertragtede stjerner, og restauranten har siden firserne været det faste pejlemærke, når det gjaldt den ypperste forkælelse og luksus i København. Mantraet hedder værtsskab og velsmag.

Klassiske franske dyder

I Kong Hans Kælder er maden klassisk fransk. Restauranten benytter sig af udsøgte råvarer fra nær og fjern, og forarbejdningen foregår med den største omhu og respekt for råvarens integritet.

Hvor mange af de moderne køkkener betjener sig af stadig mere avancerede tekniker og fantasifuld præsentation, har ejerne omvendt valgt at tage udgangspunkt i alle de klassiske dyder.

Der lægges vægt på det oprindelige kokke- og tjenerhåndværk, hvor det er umuligt at gemme sig bag nogen form for iscenesættelse. At stræbe efter enkelhed og det ypperste på én og samme tid.

 

Kong Hans Kælder er en klassisk fransk Michelinstjerne-restaurant midt i København. Under de buede, hvidkalkede kælderlofter findes noget af det ypperste inden for luksuriøs gastronomi i København.

Køkkenet lukker kl.22:00

I Kong Hans Kælder, som har en enkelt Michelinstjerne, er maden klassisk fransk, men med råvarer fra nær og fjern. Hvor mange af de moderne køkkener betjener sig af stadig mere avancerede tekniker og fantasifuld præsentation, tager Kong Hans udgangspunkt i alle de klassiske dyder.

Den lækre mad og de udsøgte vine serveres stadig under de gotiske middelalderhvælvinger, som har båret en af Københavns ældste bygninger i mere end et halvt årtusinde.

 

Kong Hans Kælder modtog som den første restaurant i byen en Michelin-stjerne i 1983, og har siden været et fast pejlemærke, når det gjaldt den ypperste forkælelse og luksus i København. Michelin-stjernen har de stadig i 2019. 

Metro
Kongens Nytorv

Bus
1A 15 26

Kong Hans Kælder | Michelin restaurant | VisitCopenhagen

Kong Hans modtog som den første restaurant i byen en Michelin-stjerne i 1983, og har lige siden holdt deres skyhøje niveau på tallerknen.

{{$t(variables.showDescription ? 'general.$readLess' : 'general.$readMore')}}

Område

Adresse Vingårdstræde 6
1070 København K
Se alt i dette område

Information

Faciliteter og emner

Hovedret: > DKK 250
Højt
Michelin Green Star
White Guide Danmark
Michelin

Koordinater

Længde: 55.678742
Breddegrad: 12.5841987

Kong Hans Kælder

Adresse Vingårdstræde 6 
1070 København K
T 3311 6868
info@konghans.dk