Charlotte og Christina Bøving

Foto: SoS.WebApplication.Models.IntegrationBroker.Attractions.File?.Photographer
Galleri

Beskrivelse

Tirsdag 18. april 2023 kl. 19.00.

’Til døden os skiller’ er overskriften på dette tabu-frie foredrag, der handler om alle de vigtigste emner i livet. Tv-lægen Charlotte Bøving, som har kræft, og hendes partner Christina Bøving gæster MCH Herning Kongrescenter med den helt store snak om liv og død – og kærlighed midt i det hele. De vender emner som den værdige død, livet med en diagnose, der sætter alting i perspektiv, og hvordan man kan finde de rette ord for et af de største tabuer i vores moderne liv.

De vigtigste samtaler kan også være de sværeste, men her får du inspiration og hjælp til, hvordan de kan gribes an. Foredraget giver nye perspektiver på ’livet i døden’ og ’døden i livet’, hvor der skal være plads til både smil, grin og hyldest til livet midt i den dødelige alvor.

Kunsten at leve - ikke kun overleve.

Ud over at leve med en kræftdiagnose har de to kvinder også professionelt livets store spørgsmål tæt inde på livet. Charlotte Bøving er læge og også kendt som tv-læge i DR-programmet ’Lægen flytter ind’ samt som vært i programmet ’Jagten på Stilheden’. Christina Bøving forholder sig som fødselshjælper og coach ved hver fødsel til samspillet mellem liv og død, for her kan alt gå godt – eller helt galt. Foredraget er baseret på parrets kommende bog med titlen ’Til døden os skiller – kunsten at leve og ikke kun overleve.’

De to kvinder vil dele deres bud på, hvordan man kan leve - og ikke kun overleve, når alvorlig sygdom og død kommer tæt på. For døden kan være år eller bare et sekund væk. Men at turde at se frygt, alvorlige diagnoser eller døden i øjnene kræver mod og overskud

Invitér en god ven eller et nærtstående familiemedlem med til en rørende og inspirerende aften i selskab med to kvinder, som ønsker at aftabuisere døden og har valgt at leve hver evig eneste dag, selvom alting har en ende. I får helt sikkert meget med hjem fra denne aften.

 

Område

Adresse MCH Herning Kongrescenter Østergade 37
7400 Herning
Se alt i dette område

Information

Åbningstider

18. apr 23 / 18. apr 23
tirsdag
19:00

Faciliteter og emner

Stand-up/foredrag

Koordinater

Længde: 56.13601875315863
Breddegrad: 8.98135542869568

Charlotte og Christina Bøving

Adresse MCH Herning Kongrescenter Østergade 37
7400 Herning
T + 45 99 26 99 26
mch@mch.dk
Køb billet