Rene Dahl Andersen - Hærdet

Foto: SoS.WebApplication.Models.IntegrationBroker.Attractions.File?.Photographer
Galleri

Beskrivelse

Onsdag 8. marts 2023 kl. 19.00.

René Dahl Andersen har levet et usædvanligt farligt arbejdsliv som betjent og undercoveragent. Og nu er han klar til at fortælle historier fra en verden, som kun meget få kender til, når han giver foredrag i MCH Herning Kongrescenter 8. marts.

Under overskriften ’Hærdet’ gemmer der sig et medrivende true-crime-foredrag med René Dahl Andersen, som er højt anerkendt og respekteret for sit arbejde – og specielt udvalgt til uddannelse hos FBI. Han har arbejdet i et hårdt miljø blandt kriminelle, hemmelige kilder og meddelere. Indimellem har hans arbejde været på kant med både retsplejeloven og straffeloven. Og arbejdet har flere gange kunnet koste ham livet.

I dette foredrag tager han publikum med ind i en verden af hårdkogte kriminelle og personer fra samfundets mørkeste afkroge, som man normalt ikke hører om.

Livet som narkobetjent og undercoveragent sætter sine spor
René Dahl Andersen fortæller om sit liv som betjent i uropatruljen, hvor moralen og loven ofte gled i baggrunden for de hårdhændede og udsatte betjente. Men det sætter spor, når man som René Dahl Andersen har mere end 12 års tjeneste som narkobetjent samt mere end seks år som undercoveragent for både den danske og for udenlandske efterretningstjenester bag sig. For man er vidne til noget, de færreste ser. René Dahl Andersen har fx ”arbejdet sammen” med nogle af de mest hardcore kriminelle og dermed levet et ualmindeligt farligt liv.

Du kan med andre ord forvente et råt, ærligt, topspændende og lidt skræmmende foredrag i MCH Herning Kongrescenter 8. marts. For det skal både handle om alt det gode i mennesket, og hvad mennesker kan være i stand til.

Område

Adresse Østergade 37
7400 Herning
Se alt i dette område

Information

Åbningstider

08. mar 23 / 08. mar 23
onsdag
19:00

Faciliteter og emner

Stand-up/foredrag

Koordinater

Længde: 56.1356661996002
Breddegrad: 8.98084865482804

Rene Dahl Andersen - Hærdet

Adresse Østergade 37 
7400 Herning
T +45 99 26 99 26
mch@mch.dk
Køb billet