Restaurant Fionie

Foto: SoS.WebApplication.Models.IntegrationBroker.Attractions.File?.Photographer
Restaurant Fionie Odense Galleri

Beskrivelse

Restauranten står på gammel æbleplantagejord, og derfor er det naturligt for dem at sætte særligt fokus på de fynske grøntsager og lade kødet stå lidt i baggrunden. Derfor kan de tilbyde høj kvalitet til en fornuftig pris – og når der er kød på tallerkenen, er det naturligvis fra nogle af de bedste producenter på vores grønne ø. Det er heller ikke nogen tilfældighed, at restauranten bærer navnet ”Fionie” – det betyder nemlig ”Fyn” på fransk.

Bag køkkengryderne finder du et stærkt team af dygtige kokke under ledelse af Executive Head Chef, Morten Kristensen. Morten er eksiljyde, udlært ved Radisson Blu i Århus og med Michelin-restauranter i København og London på CV’et. Han har gennem årene arbejdet som køkkenchef i både ind- og udland - senest på Chateau de Fontager lidt uden for Lyon i Frankrig.

Prøv Restaurant Fionies skiftende månedsmenu inkl. vin, snacks og bobler til den nette sum af 395,- for to retter eller 495,- for tre retter. Du kan også spise á la carte – både til frokost og aften - med klassiske caféretter som f.eks. cæsarsalat, røget laks, club sandwich, bøf bearnaise og burger. De små kan du også tage med ud og spise på Restaurant Fionie – de kan frit vælge blandt flere retter på børnemenuen.

Restauranten er placeret ved Odense Congress Center med nem og gratis adgang til parkering.

Restauranten står på gammel æbleplantagejord, og derfor er det naturligt for dem at sætte særligt fokus på de fynske grøntsager og lade kødet stå lidt i baggrunden. Derfor kan de tilbyde høj kvalitet til en fornuftig pris – og når der er kød på tallerkenen, er det naturligvis fra nogle af de bedste producenter på vores grønne ø. Det er heller ikke nogen tilfældighed, at restauranten bærer navnet ”Fionie” – det betyder nemlig ”Fyn” på fransk.

Bag køkkengryderne finder du et stærkt team af dygtige kokke under ledelse af Executive Head Chef, Morten Kristensen. Morten er eksiljyde, udlært ved Radisson Blu i Århus og med Michelin-restauranter i København og London på CV’et. Han har gennem årene arbejdet som køkkenchef i både ind- og udland - senest på Chateau de Fontager lidt uden for Lyon i Frankrig.

Prøv Restaurant Fionies skiftende månedsmenu inkl. vin, snacks og bobler til den nette sum af 395,- for to retter eller 495,- for tre retter. Du kan også spise á la carte – både til frokost og aften - med klassiske caféretter som f.eks. cæsarsalat, røget laks, club sandwich, bøf bearnaise og burger. De små kan du også tage med ud og spise på Restaurant Fionie – de kan frit vælge blandt flere retter på børnemenuen.

Restauranten er placeret ved Odense Congress Center med nem og gratis adgang til parkering.

Restaurant Fionie | VisitOdense

Hos Restaurant Fionie får du traditionelt fransk køkken tilsat de bedste fynske råvarer, kreativitet og kærlighed til maden.

Hos Restaurant Fionie får du traditionelt fransk køkken tilsat de bedste fynske råvarer, kreativitet og kærlighed til maden.

{{$t(variables.showDescription ? 'general.$readLess' : 'general.$readMore')}}

Område

Adresse Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Se alt i dette område

Information

Åbningstider

02. jan 22 / 31. dec 22
mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag
17:00 - 21:30

Faciliteter og emner

Hovedret: DKK 150 - 250
Udendørs servering
Vegetar / Veganer
Selskabslokaler
Frokost
Laktosefri
Vegetar/Veganer
Glutenfri
Brunch
Buffet
WiFi
Ny Nordisk
Brasserie
Fransk

Koordinater

Længde: 55.37032633
Breddegrad: 10.44977932

Restaurant Fionie

Adresse Ørbækvej 350 
5220 Odense SØ
T 65 56 03 91
fionie@ose.dk
Booking