På Viktoriagade på Vesterbro, som i forvejen ikke skorter på gode kebabsteder, har Killer Kebab slået sit navn fast ved at have ganske få, men gode ting på menukortet.
Kebab, falafel, fries. Alt er hjemmelavet fra bunden, fladbrødet er er koldhævet og grillet, kødet fra fritgående lam og grøntsagerne lokale. Kort sag bliver der lagt en ære i råvarerne og tilberedningen.
Kig forbi og nyd din rulle i neonlysets skær og er du til pale ale er der brygget en speciel Killer Pale Ale, som klæder dit måltid virkelig godt.
På Viktoriagade på Vesterbro, som i forvejen ikke skorter på gode kebabsteder, har Killer Kebab slået sit navn fast ved at have ganske få, men gode ting på menukortet.
Kebab, falafel, fries. Alt er hjemmelavet fra bunden, fladbrødet er er koldhævet og grillet, kødet fra fritgående lam og grøntsagerne lokale. Kort sag bliver der lagt en ære i råvarerne og tilberedningen.
Kig forbi og nyd din rulle i neonlysets skær og er du til pale ale er der brygget en speciel Killer Pale Ale, som klæder dit måltid virkelig godt.
På Viktoriagade på Vesterbro, som i forvejen ikke mangler gode kebabsteder, har Killer Kebab slået sit navn fast ved at have ganske få, men gode ting på menukortet.
Kebab, falafel, fries. Alt er hjemmelavet fra bunden, fladbrødet er er koldhævet og grillet, kødet fra fritgående lam og grøntsagerne lokale. Kort sagt bliver der lagt en ære i råvarerne og tilberedningen.
Kig forbi og nyd din rulle i neonlysets skær, og er du til pale ale er der brygget en speciel Killer Pale Ale, som klæder dit måltid virkelig godt.
Killer Kebab serverer dødgode hjemmelavede kebab og falafel retter med tilhørende fladbrød lavet på surdejsbrød, hvor der for alvor er kælet for detaljen.
Killer Kebab │ København
Højkvalitetskebab på Viktoriagade, Vesterbro
Som det ligger i navnet, serverer Killer Kebab dødgode kebab (og falafel), hvor der for alvor er kælet for detaljen.