Snapseophold med luksusmad - 3 dage

Foto: SoS.WebApplication.Models.IntegrationBroker.Attractions.File?.Photographer
Galleri

Beskrivelse

Dag 1

Start opholdet med frisklavet kaffe og kafe på Hotel Thinggaard. Herefter er der mulighed for at shoppe i den hyggelige handelsby Hurup inden dagen afsluttes med hotellets lækre Snapsemenu.

Dag 2

Efter morgenmaden kører I videre ad Snapseruten til Næssundfærgen, som sejler jer til naturskønne Sydmors. Ruten følges ad de små snoede veje til Sallingsundbroen, hvor I slipper ruten og kører over Sallingsundbroen og herefter videre ad Snapseruten til Thise Mejeri. Besøg butikken, som bugner med spændende oste, mælkeprodukter og et væld af smagsprøver - slaraffenland for ostenydere. Fra Thise Mejeri er der kort afstand til jeres næste stop ved Brænderiet Limfjorden, beliggende ved Sundsøre Havn. Butikken tilbyder en bred vifte af whisky, rom, lokal brandy, lokale likører, ølsnapse, kryddersnapse og meget mere. Herefter tager I færgen fra Sundsøre til Hvalpsund, hvor I skal overnatte på Hvalpsund Færgekro, og hvor luksusmiddagen venter. Kroen er smukt beliggende med en skøn udsigt over Limfjorden.

Dag 3

Inden turen går videre, kan vi absolut anbefale en gåtur i området. Herefter er der indlagt et besøg på Herregården Hessel. I haven er der bl.a. en snapseurtehave, som til stadighed bliver udvidet. Mange af urterne er hjemmehørende på egnen.

 

PRIS: DKK 2.399,- pr. person i dobbeltværelse.
2 overnatninger inkl. 2 x morgenmad, 2 x luksusmiddag inkl. snaps, 1 x kaffe og kage, 2 x færgebiletter, 1 x entre, 1 x Snapserutebog, kortmateriale, turbeskrivelse og brochurer.

 

Område

Adresse Morsø Turistbureau Havnen 4
7900 Nykøbing M
Se alt i dette område

Information

Koordinater

Længde: 56.7946478
Breddegrad: 8.86333433

Snapseophold med luksusmad - 3 dage

Adresse Morsø Turistbureau Havnen 4
7900 Nykøbing M
T 97720488
mt@visitmors.dk
Book