Det store gadekær i Besser

Foto: VisitSamsø
Galleri

Beskrivelse

I landsbyen Besser finder du et stort gadekær – nogle mener faktisk, at det er Nordens største gadekær. Det kaldes Bouenskæret eller gååkjært.

Kæret gemmer på masser af historier – om køer, der blev trukket til kæret for at drikke, skøjteløb om vinteren, årligt Sankt Hansbål og om afholdshotellet, der brændte.

Det store gadekær i Besser ligger ved Pederspladsen/Kærvej.

Fem instaspots på Samsø

Er du på jagt efter smukke motiver på Samsø? Sammen med øboerne har vi samlet fem smukke spots, der alle har en særlig betydning for Samsø – og som gør sig særligt godt på Instagram. Det store gadekær i Besser er ét af dem!

Vind personligt minde fra din Samsø-ferie

Hvis du alligevel lægger vejen forbi det store gadekær i Besser, kan du lige så godt deltage i vores konkurrence om at vinde dit eget billede trykt som plakat.

Sådan deltager du

  1. Besøg det store gadekær og tag et billede.
  2. Upload billedet til din Instagram-profil med #instaspotsamsø.

Det var det – nu er du med i konkurrencen. Du kan også tage billeder ved vores fire andre instaspots og dermed øge dine chancer i konkurrencen.

Præmie
Præmien er, at vi trykker dit billede som plakat i 50 eksemplarer. Du får et eksemplar tilsendt, og vi uddeler resten gratis fra turistinformationen i Tranebjerg.

 Konkurrencevilkår
  • Du skal være 18 år for at deltage i konkurrencen.
  • Du skal have en åben Instagram-profil for at deltage i konkurrencen.
  • Du skal bruge #instaspotsamsø på Instagram for at deltage i konkurrencen.
  • Gevinstchancen afhænger af hvor mange andre, der vælger at besøge vores instaspots og evt. deraf deltager i konkurrencen.
  • Inden for de første 14 dage af det nye år udvælger lokale fotokyndige det bedste billede, og vinderen får besked i en Direct Message på Instagram med det samme.
  • Præmien er én trykt plakat med eget billede som motiv, som vi sender til dig kvit og frit til en adresse, du selv vælger. Der kan laves aftale om at sende yderligere plakater mod betaling af porto.
  • Vi trykker kun dit billede, hvis vi kommer i kontakt med dig. Hvis vi ikke hører fra dig inden for 24 timer, finder vi en ny vinder.

Konkurrencen er en del af projekt ØHigh5, som er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Del dine billeder med #instaspotsamsø #instaspotsamsoe

Område

Adresse Peterspladsen
8305 Samsø
Se alt i dette område

Information

Koordinater

Længde: 55.8620882214312
Breddegrad: 10.6400817632675

Det store gadekær i Besser

Adresse Peterspladsen 
8305 Samsø