Cafe-Strandfogedgården

Foto: VisitNordvestkysten, Lønstrup
Galleri

Beskrivelse

Fra kostald til café ☀️
Kom ud og besøg Strandfogedgaarden på Langelinie 2.
Strandfogedgaarden har fået sit navn efter områdets strandfoged som boede der tilbage i 1860´erne og indtil 1992. Den tidligere ejer hed Jens Thomsen og han overtog gården i 1838 efter sin far og fik senere hvervet som strandfoged.
Gården har i årenes løb gennemgået en del om- og tilbygninger i takt med de vekslende behov for landbruget og i 2020 åbnede Strandfogedgaarden med nye forpagtere som driver café og antik. De har ligeledes også åbnet herberget igen hvor der blandt andet er mulighed for overnatning.
Laden er lavet om til antikhandel hvor du kan købe både brugskunst, genbrugsvarer samt du kan købe en lille snack eller noget at drikke i kiosken som ligger lige ved indgangen til laden.
Mange af de ting som bruges som reol, skabe m.m. er lavet af de nye forpagtere. Der er blandt andet også en vogn som fulgte med gården som nu benyttes som opbevaring til de ting de sælger.
Hønsehuset er blevet sat i stand og er nu lavet om til herberg, hvor der er plads til overnatning og der er mulighed for at benytte både vaskemaskine, køleskab samt ovn og redskaber til at lave mad.
Den gamle kostald er blevet ommøbleret og sat i stand, og er nu blevet til en rigtig flot cafe hvor der er mulighed for at købe kaffe, kage og is.
I den gule bygning ved siden af cafeen, er der mulighed for at komme ind og få et indblik i hvordan de levede forhen på gården.
Tag et kig derud, det er blevet super flot og en oplevelse i ikke må gå glip af.
Hold øje med Lise! Når hun er ude, så er der åbent.

  

 

 

 

 

Område

Adresse Langelinie 2 Lønstrup
9480 Løkken
Se alt i dette område

Information

Koordinater

Længde: 57.4375624615432
Breddegrad: 9.777899816054

Cafe-Strandfogedgården

Adresse Langelinie 2 Lønstrup
9480 Løkken
T 42922779
cafe-strandfogedgaarden@outlook.dk