Shelterplads Helnæs Sommerland

Foto: Udvikling Assens - VisitAssens
Galleri

Beskrivelse

Shelterpladsen ved Helnæs Sommerland på halvøen Helnæs indgår i shelterkonceptet Blå Støttepunkter hvor du kan overnatte i nye moderne sheltere hele vejen rundt om Fyn. Shelterpladsen med to sheltere af typen ’Stenbider’ ligger 15 m over havet, med en fantastisk udsigt ud over Helnæsbugten og over mod Bøjden.

Porten til halvøen Helnæs er den 1½ km lange vejdæmning, hvor du kører med Lillebælt på den ene side og Helnæs Bugten på den anden. For enden af dæmningen bydes du velkommen til Helnæs af Bobakkernes imponerende kuperede bakkelandskab.

Shelterpladsen finder du på sydøstenden af Helnæs. Stranden ved det nærtliggende sommerhusområde, hvor Assens Kommunes badevandskontrol viser, at badevandets kvalitet ligger helt i top.har badevandskvalitet af bedste klasse.

Pladsen ligger ved et renseanlæg, der ikke længere er i brug. Der er en bålplads med bålring og bålbænke. Der er ikke brænde på pladsen, så det må du selv medbringe, hvis du vil have bål. Der må ikke fældes træer eller skæres i buskene på pladsen.

Endnu er nærmeste toiletmulighed ca. 700 m fra pladsen, men Assens Kommune er ved at undersøge mulighederne for at etablere et toilet.  Indtil da, er nærmeste toilet ved P-pladsen for enden af Gammelhave i sommerhusområdet ca. 700 m fra pladsen. 

 
 
 
 

Område

Address Strandbakken 14b
5631 Ebberup
Se alt i dette område

Information

Faciliteter og emner

Bålplads
Shelters
Åbent hele året

Koordinater

Longitude: 55.12974723
Latitude: 10.03757107

Shelterplads Helnæs Sommerland

Address Strandbakken 14b 
5631 Ebberup
T 3091 9896
Book en shelter