Roneklint Kajakcenter

Foto: SoS.WebApplication.Models.IntegrationBroker.Attractions.File?.Photographer
Galleri

Beskrivelse

Roneklint Kajakcenter har et kæmpe stort udvalg af havkajakker, kajakudstyr og andet lækkert udstyr til gode oplevelser på havet. Her kan I købe kvalitets kajakker, men hvis I bare er på besøg i området, kan I også bare leje en kajak og herefter nyde en dejlig sejltur.

Området omkring Roneklint har det perfekte rovand, hvor alle uanset niveau kan være med. Der er stille og fladt vand, men der er også områder, hvor dem med mere erfaring kan lege i bølgerne. Når I trænger til en pause, kan I slappe af ved den lange sandstrand. Sejler I ind i Præstø Fjord, har I også mulighed for at se både fugle og dyr, hvis I er heldige, kan i bl.a. se havørne og sæler.

Roneklint Kajakcenter har mange års erfaringen, og denne erfaring deler de meget gerne ud af, så I kan føle jer trygge, inden I sejler afsted. De kan også guide jer til, hvilke ture der er de bedste for lige netop jer af sejle.  

Husk at tjekke deres hjemmeside, da deres udlejningsperiode kan variere i løbet af året. Obs. Fra 2021 afholder de ikke længere aktiviteter med undervisning, men I kan stadig få vejledning og leje kajakker.

Område

Adresse Roneklintvej 12
4720 Præstø
Se alt i dette område

Information

Faciliteter og emner

Kajakker

Koordinater

Længde: 55.1185879448727
Breddegrad: 12.121889591217

Roneklint Kajakcenter

Adresse Roneklintvej 12 
4720 Præstø
T +45 61 51 92 29
info@roneklint-kajakcenter.dk