Teater Møn

Foto: SoS.WebApplication.Models.IntegrationBroker.Attractions.File?.Photographer
Gang teater møn Galleri

Beskrivelse

TEATER PÅ ØSTMØN

Teater Møn er nyt teater og kulturcenter på Østmøn dér midt i den smukke natur ved Møns Klint, Høje Møn og med udsigt over hele sydkysten af øen.

Folkene bag Asterions hus, som er et professionelt turnerende teater etableret i 2003, har købt den tidligere Magleby centralskole i marts 2019 og ladet den undergå en forandring, så den nu fremstår ideel til formålet.

Gymnastiksalen er blevet malet sort, så den står som en black-box teatersal. Sløjdsalen er nyrestaureret og har fået spejlvægge, så nu er den en smuk dansesal. Skolestuerne har højt til loftet og er ideelle til workshops og seminarer. Der er værelser, festsal, flere udendørs scener, og en kæmpe have.

Flere forestillinger fra Asterions Hus repertoire er blevet spillet i flere af stedets sale og på udendørs scener, og løbende gennem året, både sommer og vinter, ude og inde, vil der blive præsenteret forestillinger, koncerter, talks og andre arrangementer for offentligheden.

Følg med på vores hjemmeside for program.

Der er forestillinger både for børn og voksne. Og det vil i sommerperioden være muligt at holde picnic i den store have i forbindelse med arrangementerne.

Stedet er også et refugium for kunstnere, forskere og andre der har brug for plads til fordybelse. Her er også plads til festivaler, retreats, summercamps og livsbegivenheder med overnatning.

 

Område

Adresse Klintholm Havnevej 52
4791 Borre
Se alt i dette område

Information

Koordinater

Længde: 54.9731309491105
Breddegrad: 12.4802112579346

Teater Møn

Adresse Klintholm Havnevej 52 
4791 Borre
T 22921332
info@asterionshus.dk
Book