Aabenraa Bibliotekerne

Foto: Aabenraa Tourist
Galleri

Beskrivelse

Åbent for alle

Der er fem biblioteker i Aabenraa Kommune der er biblioteker i Bov, Felsted, Tinglev, Rødekro, og Aabenraa. Alle er åbne kl. 07.00 – 22.00 alle ugens dage. Brug sundhedskortet til at åbne døren og til at låne. Alle – også – ikke oprettede brugere kan åbne dørene og bruge bibliotekerne. Der er betjening de fleste dage i ugen. Se mere her

Biblioteker i Danmark kan bruges af alle uanset bopæl. Som dansker skal man registreres med sundhedskortet for at låne og som udlænding vise pas og lægge et mindre depositum. For at blive oprettet som bruger skal man besøge biblioteket i den betjente åbningstid eller oprette sig selv via borger.dk (gælder kun for danske statsborgere).

På alle biblioteker er der et udvalg af aktuelle aviser og tidsskrifter, bøger, musik og film på hylderne til at låne med til hele familien. og legemuligheder for børn.

Arrangementer

Der er mange aktiviteter på bibliotekerne, alt fra børneteater, foredrag, forfatterbesøg og koncerter til kreative værksteder og konkurrencer. Se alle aktiviteterne her

Internet og print

Der er pc’er til gratis brug på alle biblioteker og mulighed for trådløst netværk fra egen pc, telefon eller tablet.

Man kan printe fra alle bibliotekernes computere og fra egen telefon, pc eller tablet. Du betaler med dit betalingskort eller MobilePay. 

Der er også mulighed for kopiering på alle biblioteker.

Område

Address Haderslevvej 3
6200 Aabenraa
Se alt i dette område

Information

Koordinater

Longitude: 55.0499021
Latitude: 9.4184743

Aabenraa Bibliotekerne

Address Haderslevvej 3 
6200 Aabenraa
T +45 73 76 80 80
aabenraabib@aabenraa.dk