HéLT Yoga

Foto: SoS.WebApplication.Models.IntegrationBroker.Attractions.File?.Photographer
Galleri

Beskrivelse

Yoga på Sukkerfabrikken i Stege, Møn

HéLT er Yoga for alle i smukke, kulturhistoriske rammer.

Glæd dig til at opleve HéLT Yoga på Møn som del af din aktive ferie med nydelse og velvære i centrum. Skemaet favner bredt og der er klasser både om formiddagen samt eftermiddag og aften med alt fra traditionel yoga til fri bevægelse med mulighed for sved på panden, afslapning og udfordrende leg.

I unikke kulturhistoriske rammer på den gamle sukkerfabrik i Stege, er der højt til loftet og plads til alle, der har lyst til at opleve yoga med fokus på velvære for krop og sind. 

I mere end 100 år var sukkerfabrikken Møns største og vigtigste virksomhed. Sukkerfabrikkens betydning for det mønske lokalsamfund kan ikke overvurderes. Den var det grundlæggende vilkår for tusinder af familiers dagligliv. 

30 år efter lukningen er fabrikken nu under udvikling og de imponerende bygninger danner rammen for en masse spændende kulturelle projekter og nu også yoga.

Kom indenfor i møns helt nye yogafællesskab, hvor lokale, børn, unge, ældre, såvel som øens gæster mødes omkring yogaen. Tag hele familien med eller kom alene - hvad end du er helt ny til yoga eller har en stabil praksis vil du blive mødt præcis som du er til nærende nærværende yoga. 


Køb et abonnement, weekpass, 3-dages feriekort eller en enkelt klasse på vores hjemmeside

Område

Adresse Kostervej 2
4780 Stege
Se alt i dette område

Information

Faciliteter og emner

Motion/fitness

Koordinater

Længde: 54.98080522
Breddegrad: 12.278105

HéLT Yoga

Adresse Kostervej 2 
4780 Stege
T 53 70 84 44
Kontakt@helthelt.dk