Guide - Poul Erik Rosenberg Jespersen - Guidede ture i Kolding og Billund

Foto: SoS.WebApplication.Models.IntegrationBroker.Attractions.File?.Photographer
Turistfører Poul Erik - Kolding Christiansfeld Galleri

Beskrivelse

Velkommen til Kolding- og Billundområdet. Jeg hedder Poul Erik Rosenberg Jespersen og bor i Vamdrup. Siden min uddannelse som turistfører fra Roskilde Universitet i 2011 har jeg arbejdet som guide mange steder i landet. Koldings historie er også Danmarks historie, fordi vi bor i gammelt grænseland, tæt på den tidligere grænse til hertugdømmet Slesvig. Jeg guider også gerne på en vandring på Skulpturstien i Billund, fortæller om Grindsteds tid som jernbaneby eller leder en tur på Randbøl Hede.

Jeg guider jer gerne i Kolding By på ture, der fortæller om perioder i historien eller på temature om fx design eller krige. Unescobyen Christiansfeld og Skamlingsbanken er også populære steder for rundvisninger i Kolding Kommune. I kan se forslag til forskellige ture på min hjemmeside. Billund/Grindsted ligger centralt for rundvisninger i fx UNESCO-byen Jelling, Brande og Søby Brunkulslejer, Vejle og Vejle Ådal og Vejen med kunstmuseet og Skibelund Krat.

Har I brug for et forslag til en dagstur med udgangspunkt i Kolding eller Billund/Grindsted, så spørg endelig. Med næsten 10 års guideerfaring i Midt-/Syd- og Sønderjylland, er jeg vant til at sammensætte en tur, der passer lige præcis jeres gruppe.

Område

Adresse
6000 Kolding
Se alt i dette område

Information

Koordinater

Længde: 55.4894752578977
Breddegrad: 9.47552776546218

Guide - Poul Erik Rosenberg Jespersen - Guidede ture i Kolding og Billund

Adresse  
6000 Kolding
T
turistfoerer@gmail.com