Pizzeria Luca

Foto: SoS.WebApplication.Models.IntegrationBroker.Attractions.File?.Photographer
One of Copenhagen's best pizzas is served at Luca Galleri

Beskrivelse

Den charmerende italienske restaurant ved Frederiksbholms Kanal er hjemsted for, hvad der meget vel kunne være den bedste pizza i hele København.

Placeringen i denne historiske del af byen passer perfekt til stemningsfyldt, traditionelt spisested, hvor den klassiske napoletanske rest spiller førsteviolin blandt stearinlysene og porcelænsplatterne på væggene. Hvorfor lave om på noget, der har været elsket i århundreder?

Udover de saftige surdejspizzaer med perfekt krumme og de klassiske toppings, byder menuen på fantastiske pastaretter, antipasti og de obligatoriske ”dolci”. Lucas pizza satte straks efteråbningen i 2019 restauranten på landkortet, da den blev kåret som en af europas fem bedste pizzaer (udenfor Italien, naturligvis). 

Hvis du bor på et af områdets mange hoteller, er Luca er oplagt sted at slutte en dags oplevelser i hele København, da metroen stopper lige udenfor. Fra stationen Gl. Strand er der direkte adgang til Københavns spændende og vidt forskellige brokvarterer, som du ikke må gå glip af på din københavnerferie.

Område

Adresse Gammel Strand 42
1202 København K
Se alt i dette område

Information

Faciliteter og emner

Italiensk

Koordinater

Længde: 55.6777114
Breddegrad: 12.57824443

Pizzeria Luca

Adresse Gammel Strand 42 
1202 København K
T 9215 6969
booking@iloveluca.dk