Rømø Købmand

Foto: SoS.WebApplication.Models.IntegrationBroker.Attractions.File?.Photographer
Galleri

Beskrivelse

Min Købmand er lige om hjørnet fra hvor du bor. Med mere end 160 butikker fordelt over hele landet er vi godt repræsenteret. Vi er derfor næsten altid kun et stenkast væk fra dig.

Min Købmand er byens livsnerve. 

Det er stedet, hvor unikke og sjove historier fra de lokale bysamfund bliver fortalt. Du kan sludre med naboen eller købmanden om alverdens ting. Sammenholdet er helt unikt i de lokale bysamfund, hvor Min Købmand optræder. Eksempelvis har vi løbende borgerprojekter, hvor flere borgere engagerer sig i åbningen af nye Min Købmand butikker. Det skaber liv og fællesskab. Mere lokalt bliver det ik’.Min Købmand er lige om hjørnet fra hvor du bor. Med mere end 160 butikker fordelt over hele landet er vi godt repræsenteret. Vi er derfor næsten altid kun et stenkast væk fra dig.

Min Købmand er byens livsnerve. 

Det er stedet, hvor unikke og sjove historier fra de lokale bysamfund bliver fortalt. Du kan sludre med naboen eller købmanden om alverdens ting. Sammenholdet er helt unikt i de lokale bysamfund, hvor Min Købmand optræder. Eksempelvis har vi løbende borgerprojekter, hvor flere borgere engagerer sig i åbningen af nye Min Købmand butikker. Det skaber liv og fællesskab. Mere lokalt bliver det ik’.Rømø købmand | Indkøb

Købmandsbutik 

butik, is, brød, posthus

{{$t(variables.showDescription ? 'general.$readLess' : 'general.$readMore')}}

Område

Adresse Havnebyvej 25
6792 Rømø
Se alt i dette område

Information

Koordinater

Længde: 55.14308017
Breddegrad: 8.54722642

Rømø Købmand

Adresse Havnebyvej 25 
6792 Rømø
T +45 74 75 51 13