Match Racing Denmark teambuilding på vandet

Foto: VisitMiddelfart
Galleri

Beskrivelse

 DS Matchrace bådene er sejlbåde med fantastiske sejleregenskaber. De er hurtige, spændende, udfordrende, manøvredygtige og velegnede til begyndere og erfarne sejlere – og så er de sikre at sejle i. Vi fokuserer på teamoplevelser, kommunikation og samarbejde. Med bådene som omdrejningspunkt sikrer vi, at I har et fantastisk værktøj til en god, inspirerende, lærerig og sjov dag. Øvelsen i at få båden til at sejle optimalt er en afvekslende og udfordrende opgave for et hold. Der er mange ting, der spiller ind: Gruppens sammensætning, evnen og lysten til at kommunikere og samarbejde – individuelt som på tværs, ansvaret for sine egne opgaver om bord, konkurrencen fra de andre både, vejr, vind og strømforhold. Mange relevante situationer, som også kan overføres til virksomhedens markedssituation. Det er en fantastisk og meget kontant oplevelse. Resultatet afgøres af, om man formår at lære af såvel succeser, som fejl undervejs. Fælles for de events Match Racing Denmark afholder er, at I som deltagere bliver klogere på både sejlads, samarbejde og hinanden, og I kommer hjem positive og sprængfyldte med ny energi. 

Praktisk information
Tøj efter vejret og som er til at bevæge sig i. Et par gode gummisko eller evt. sejlerstøvler, et sæt skiftetøj og ekstra sko, evt. også solcreme. Vi stiller vind-/ vandtætte sejlerjakker, sejlerbukser, sejlerhandsker og brillesnore til rådighed, samt redningsveste.

Mødested
Middelfart Marina. Vi sejler også fra mange andre steder i Danmark. Ring og hør nærmere

Varighed
4-8 timer

Deltagere
6-184 pers.

Holdstørrelser
3-6 pers.

Priseksempler
4 timer: pr./pers. v/6 personer DKK 1.450
6 timer: pr./pers. v/6 personer DKK 1.950
8 timer: pr./pers. v/6 personer DKK 2.450

Datoer og tidspunkter
Vi sejler hele året, under forudsætning af at kunne opfylde sikker sejlads, hvilket vil sige i 99% af alle dage. Flest vælger at sejle fra efter påskeferien og før efterårsferien, men få et godt tilbud, hvis du ønsker at sejle i perioden fra efterårsferien til påskeferien. I forbindelse med et matchrace arrangement kan forplejning, præmier, foto mv. tilkøbes.

Find os desuden ved mange af Middelfart kommunes planlagte arrangementer, og få en forsmag på, hvad Match Racing Denmark kan tilbyde på vandet. 

Område

Adresse Match Racing Denmark Østre Hougvej 90
5500 Middelfart
Se alt i dette område

Information

Koordinater

Længde: 55.49123127
Breddegrad: 9.73233683

Match Racing Denmark teambuilding på vandet

Adresse Match Racing Denmark Østre Hougvej 90
5500 Middelfart
T +45 8818 2288
jjn@m-r-d.dk