Geocaching på Randers Fjord Feriecenter

Foto: Randers Fjord Feriecenter
Galleri

Beskrivelse

Geocaching ved jernbanen og Randers Fjord

En dag med geocaching kan begyndes enten på vores skinnecykler eller til vands i Randers Fjord. Så der er udsigt til en både hyggelig og inspirerende naturoplevelse.

Skinnecykler

Langs banestrækningen er der mange geocaches, de er placeret i den flotte Naturpark Randers Fjord. Skinnecykler kan du leje ved Randers Fjord Feriecenter. 

Kano

Med kano kommer du ud i Naturpark Randers Fjord enten i 3 eller 4 mands kanoer. Vi har redningsveste med i pakken. Udstyr til geocaching skal du selv have med dig.

Picnickurv, mad og drikke

Geocaching kan godt kræve lidt forsyninger, i form af mad og drikke og ved Café Kærbo er der mulighed for at forudbestille en picnickurv, som du kan tage med på turen. 

Efter turen tilbyder Cafe Kærbo også diverse snacks og der serveres te, kaffe og kage. Eller du kan tilberede bål- og grillmad i vores bålhytte eller ved bålpladserne. Du kan købe snobrød, hotdogbrød, flutes samt grillpølser til bålmaden og diverse drikkevarer.

Sov på Randers Fjord Feriecenter

Randers Fjord Feriecenter tilbyder ophold til flerdages udflugter. Du kan bo i ferielejlighed, campingvogn, telt eller egen autocamper.
 

Område

Adresse Kærvej 38
8960 Randers SØ
Se alt i dette område

Information

Faciliteter og emner

Restaurant/Cafe
Motion/fitness

Koordinater

Længde: 56.46407695
Breddegrad: 10.19019713

Geocaching på Randers Fjord Feriecenter

Adresse Kærvej 38 
8960 Randers SØ
T +45 30 25 86 43
post@randersfjordferie.dk