Galleri Peter Pitsch

Foto: pp
Galleri

Beskrivelse

Peter Pitsch er født i Tyskland og boede bl.a. i Berlin og Amsterdam og flere år i en af verdens smukkeste byer, Rom. Men en dag mødte han en smuk kvinde fra Danmark på Piazza Navona. Otte måneder senere fulgte han efter hende til København og boede i halvfemserne på Vesterbro i Tove Ditlevsens barndomsgade. I 2000 flyttede det dansk/tyske par til Nykøbing Falster; Peter arbejdede bl.a. som skribent, bogdesigner, i sukkerfabrikken og ved siden af som kunstner.
For 25 år siden debuterede Peter som forfatter; til dato har han udgivet 18 bøger i flere sprog. Siden hans første bogudgivelse har han illustreret sine tekster selv, skabt et sammenhæng mellem sproget og det visuelle, enten i form af collager, fotografier eller malerier. Hvad skjuler sig under overfladens skær? Peters billeder fortæller en historie ved brug af stærke farver og dynamiske former, der ofte strømmer ind i hinanden.
I 2017 åbnede han sit eget kunstgalleri i Nykøbing Falsters Latinerkvarter – med Klosterkirken og vandtårnet i Hollandsgård som naboer.

Galleri side: https://galleri-peter-pitsch.jimdo.com/

Forfatter side: https://peter-pitsch-schriftsteller.jimdo.com/

Område

Adresse St.Kirkestræde 1C St.Kirkestræde 1C
4800 Nykøbing F
Se alt i dette område

Information

Faciliteter og emner

Billedkunst

Koordinater

Længde: 54.766161
Breddegrad: 11.869912

Galleri Peter Pitsch

Adresse St.Kirkestræde 1C St.Kirkestræde 1C
4800 Nykøbing F
T +45 40852016
pitsch-pedersen@privat.dk