Fortællinger fra - Revet

Foto: VisitVestsjælland A/S
Galleri

Beskrivelse

 

> Historisk emne.  Isvintrene og dengang elektriciteten kom til øen.
> Naturen. Den forsvundne ø, Kollen
> Børnesagn. Kan man gå på vandet?

Hør øboeren Henry fortælle om dengang strømmen kom til øen, og om de kolde isvintre, hvor øboerne blev nødt til at gå over isen ind til fastlandet.

Hør øboeren Henry fortælle om den forsvundne ø Kollen.

I femte kapitel går Mikkel og Maja en tur ud til revet, hvor de møder en gammel kone, som ikke er helt så almindelig endda. 

 

 

 

Projektet er ejet af Kalundborg Kommune, træskulpturerne er skåret af Søren Brynjolf, tegningerne er illustreret af Claus Rye, størstedelen af musikken er lavet af Janus Hecht, og konceptet og lydfortællingerne er skabt og produceret af Stine Elmbæk Jacobsen.  
Der skal lyde stor tak til alle de medvirkende. Ikke mindst til alle de skønne sejerøboere og nekseløboere som har været med til at skabe denne lydvandring;  
Sejerø
Henry Larsen, Lisbeth Enevoldsen, Knud Hammeken, Allan Jensen, Svend Hansen, Svend Nørrevang, Bente Andersen, Hanne Østervang, Joan Balling, Merete Bauer, Kenneth Sejerø, Kurt Jakobsen, Poul Gerhard, Klaus Nielsen, Arne Nørrevang, Lene Alber, Birgitte Flensburg og Christian Flensburg, Thor Ogstrup og Kristine Nørrevang, Leif Olsen og sommerhusejerne; Niels Thomsen og Hans Frederiksen. 
Nekselø:
Jesper Froda, Gitte Slots, Jane Ørberg, Kåre Jensen, Bjarne Slots og Jytte Heglund. 
Andre:
Lise Zeuthen, Arthur Hecht, Gunhild Zeuthen, Oliver Bøtcher Herlevsen, Siri Elvira Boesgaard, Jesper, Kim Wilde, Cathrine Sinding, Anders Greis, Andreas Walther, Frantz Seitzmayer, Johnny Larsen, Fritze , Tobias Nilsson.
 Projektet er støttet af LAG småøerne, Nordea-fonden, Ø-støtten og Friluftsrådet.
 

Område

Adresse Sejerøvej 1
4592 Sejerø
Se alt i dette område

Information

Faciliteter og emner

Vandretur
For hele familien
Fri natur
Kultur og historie

Koordinater

Længde: 55.9171793097972
Breddegrad: 11.079797744751

Fortællinger fra - Revet

Adresse Sejerøvej 1 
4592 Sejerø
T