Café Balstrupgaard

Foto: SoS.WebApplication.Models.IntegrationBroker.Attractions.File?.Photographer
Galleri

Beskrivelse

Cafeen på Balstrupgaard

Efter en aktiv sensommer 2019 med renovering af Cafeen på Balstrupgaard på Balstrupvej 106 er der nu mulighed for at nyde frokost eller brunch på stedet i weekenden.

Cafeen på Balstrupgaard har hjemme på den gamle idylliske Balstrupgaard fra 1864, der ligger i udkanten af Ringsted, få minutters kørsel fra centrum og motorvejen. Hos Café Balstrupgaard lægger man vægt på afslappede og hyggelige omgivelser.

Cafeen på Balstrupgaard ligger i den gamle stald og har derfor bevaret det rustikke look, men den er stadig indrettet så lokalerne fremstår varme og indbydende. Når vejret tillader det, kan maden nydes på gårdspladsen under solens varme stråler.

Vi har noget for alle. Vi byder blandt andet på en lækker brunch eller frokostret som kunne bestå af en pariserbøf eller en ½ flammegrillet kylling fra Rotisseriet. Kyllingerne er stegt over sagte flammer i 2 timer, hvilket giver en helt unik smag og saftighed. Det er en fordel at forudbestille vores kyllinger.

Til frokosten kan der med fordel nydes en af vores mange lækre specialøl fra Skagen Bryghus.

Til den søde tand kan vi anbefale vores populære hjemmelavede gl. dags æblekage, der kan nydes sammen med en kop kaffe eller special te fra Nu Te.

Det er også muligt at købe mad ud af huset.

 

Skal du holde konfirmation, fødselsdagsfest, barnedåb eller mangler du bare et festlokale til en hyggelig sammenkomst, har Café Balstrupgaard netop dette. Vores festlokale kan rumme op til 48 pers.

Kontakt os for nærmere information omkring lokaler og selskabsmenuer.

 

Balstrupgaard byder på en helhedsoplevelse, da der i den modsatte længe ligger en butik med unikt fashion og interiør.

Område

Adresse Balstrupvej 106
4100 Ringsted
Se alt i dette område

Information

Faciliteter og emner

Hovedret: < DKK 150

Koordinater

Længde: 0
Breddegrad: 0

Café Balstrupgaard

Adresse Balstrupvej 106 
4100 Ringsted