Danmarks Jægerforbund

Foto: Destination Djursland
Galleri

Beskrivelse

Besøgscenter for Danmarks vilde dyr og deres levesteder

Danmarks Jægerforbunds Besøgscenter præsenterer jagten, naturen, de vilde dyr og deres levesteder i Danmark. Besøgscentret er et perfekt udgangspunkt til at udforske naturen i og omkring Kalø Vig. Vores motto er ’Kig ind – kom ud’. Kig ind i udstillingen, brug alle sanserne til at blive bekendt med de forskellige dyr og prøv vores minijagtsti. I vores formidlingsrum er der gratis udlån af grej til at udforske og komme ud i naturen på forskellige måder – tag f.eks. et par fiskestænger med ned til bugten, lån et sæt camouflagetøj og en kikkert og list rundt i skoven efter rådyr.
Besøgscenteret har åbent mandag til torsdag fra kl. 8.00-15.30 samt fredag fra 8.00-14.00. Grej udlånes ved henvendelse i receptionen.

Hver lørdag fra kl. 10-14 står vores dygtige frivilligteam klar med spændende gratis aktiviteter som f.eks. partering og tilberedning af ænder eller fasaner, snitteværksted, jagtsti, instruktion i jagthorn, besøg af jagthunde, smykkefremstilling af gevir, fisketur i bugten. Hvert frivilligteam laver aktiviteter efter deres spidskompetencer.

Både Besøgscenter og aktiviteter er egnet for små og store børn og deres voksne og det hele er gratis.
Vi håber, at dit besøg inspirerer dig til at se på naturen med nye øjne.

Område

Adresse Molsvej 34
8410 Rønde
Se alt i dette område

Information

Koordinater

Længde: 56.28142491
Breddegrad: 10.48821154

Danmarks Jægerforbund

Adresse Molsvej 34 
8410 Rønde
T 88887500
post@jaegerne.dk