Lø CroQ

Foto: SoS.WebApplication.Models.IntegrationBroker.Attractions.File?.Photographer
Galleri

Beskrivelse

Cafè LøCroQ er Djurslands eneste økologiske cafè med det økologiske spisemærke i Guld. Det er Familien Brændbyge, som har åbnet en økologisk cafè primært med råvarer fra egen gård, Lille Raneladegård. Menukortet er simpelt med fokus på økologi, gedekød, svinekød fra vores besætning af gl. danske landracegrise, som er testet MRSA-fri samt vores egen ”Øer is”, lavet på gedemælk. Desuden har vi byens største udvalg af økologiske drikkevarer, bl.a. fadøl fra Thisted Bryghus i Thy, specialøl fra Ørbæk Bryggeri, Hornbeer og som noget nyt har vi nu også hampe-øl fra Møllerup gods og specialøl fra Lone Landmand & Søren Sørøver, Brandbygegaard Bryghus.

Udover at have et anderledes menukort, har cafèen også en unik beliggenhed. LøCroQ ligger nemlig i vandkanten på Ebeltoft havn – ved den grønne bro – med smuk udsigt over Mols Bjerge. Her kan man – sommer som vinter -sidde og nyde udsigten til Mols Bjerge.

ØKOLOGI OG LÆKKER IS
Hjemmelavet og med holdninger
Vi er det første spisested på Djursland, der har fået tildelt det økologiske spisemærke i guld. De fleste af råvarerne kommer fra vores gård, Lille Raneladegård der ligger på Øer i Nationalpark Mols Bjerge. Vores is er produceret på gården og udover økologimærket bærer isen også `produceret i Nationalpark Mols Bjerge` logoet.

 

 

 

Område

Adresse Havnevej 10 c
8400 Ebeltoft
Se alt i dette område

Information

Faciliteter og emner

Det økologiske spisemærke guld - Miljø
Hovedret: DKK 150 - 250
Hund tilladt
Økologisk Spisested
Det økologiske spisemærke guld
Servicehund tilladt
Take away
Udendørs servering

Koordinater

Længde: 56.19479555
Breddegrad: 10.67170749

Lø CroQ

Adresse Havnevej 10 c 
8400 Ebeltoft
T +4561164732
info@locroq.dk